Athletic Bilbao - Getafe: Lesz itt gól egyáltalán?

2023-04-01
Az Athletic legfontosabb meccse majd 4-én lesz, amikor is a Copa del Rey elődöntőjében az Osasuna ellen játszik. A Getának viszont igencsak fontos a találkozó, és foggal-körömmel kapaszkodik majd a pontjába

Athletic Bilbao - Getafe

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Getafe vagy döntetlen

Unibet odds: 2.15

Kezdés: 2023.04.01. 16:15

 

A pénteki meccsen jött egy ordas nagy 0-0, a Mallorca és az Osasuna játszott döntetlent. Szombaton jöhet a másik 0-0, a Bilbao és a Getafe sem gólgyár.

A Bilbao szezonjának eddigi legfontosabb meccse 4-én jön, a baszk csapat az Osasuna ellen játszik visszavágót, ahol 1-0-ás hátrányból kell fordítani, vagy legalább egalizálni a párharcot illetően. Lényeg a lényeg, a Bilbaónak valahogy tovább kell jutni, mert azzal anyagilag igencsak jól jár! Egyrészt ugye bejut a fináléba, ahol vagy a Barca, vagy a R. Madrid vár rá, de igazából egy meccsen minden lehet alapon a Bilbao akár Király Kupát is nyerhet.

De ha nem nyer, akkor is jogosult indulni a jövő évi Szuperkupán, amiért a szaúdiak igen jó pénzt fizetnek. Azzal az esetleges Szuperkupával több pénzt lehet keresni, mint a Konferencia Ligával. Szóval egyrészt presztízs, másrészt anyagilag is nagyon megéri bejutni a döntőbe. Láttuk az Osasunát, elég tartalékos volt Mallorcán, szóval ebből kiindulva a Bilbao is tartalékolhat pár játékosával. Vagy ha játszanak is, egész biztos, hogy a Bilbao a válogatott meccsek alatt nem erre a bajnokira készült, hanem az Osasunára!

A Getának viszont nagyon fontos lenne pontot szerezni, hisz minden idegszálával azon van, hogy bennragadjon. Ünal, a csapat egyetlen gólképes játékosa tutira fáradt a válogatott meccsek miatt, így a Geta azon lesz, hogy kihúzza 0-0-lal. akár lapok árán is, abból azért lehet egy raklapnyi délután. Viszont a Bilbao eleve nem egy gólzsák csapat, és betömörülő védekezés ellen eleve nagyon tudnak szenvedni, hisz így a gyors támadóik sebessége nem tud kamatozni, kibontakozni. 

Simán benne van a pakliban, hogy az Osasunához hasonlóan a Bilbao is 0-0-lal melegít a Király Kupa elődöntő visszavágójára.  

Címkék: sportfogadás, tipp,