Alavés - Getafe: Beszédes számok

2020-07-13
Az Alavés-Getafe meccs valószínűleg nem a gólokról szól majd. A liga két legfizikálisabb együttese feszül egymásnak, ráadásul egy olyan spori közreműködése mellett, aki nemcsak dísznek hordja a sípot.

Alavés - Getafe

LaLiga - 36. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Szabálytalanságok száma 31,5 felett

22Bet odds: 1,47

Kezdés:  2020.07.13. 19:30

 

Az Alavés-Getafe találkozó papíron nem a gólokról szól majd. Két erősen defenzív, romboló együttes találkozik, melyek általában az ellenfelek játékát szaggatják szét, és ha támadásban esély kínálkozik, azt megpróbálják érvényesíteni, a kevés helyzetből minél több gólt szerezni.

A Getafe nincs a legjobb állapotban, mivel erőfocit játszik, nem véletlen, hogy júliusra elfogyott az erő, így bár a BL-indulás volt az álom, jelenleg az EL-indulás sem biztosított. Az utolsó három fordulóban Cucuék nem tudtak győzni, épp itt lenne az ideje.

Ami az Alavést illeti, a 'rapid-liga' legrosszabb mérlege az északi csapaté, rendre vereséget szenved. Elég erősen megcsapta a kiesés szele az Alavést, már csak 3 pont az előnye a már kieső helyen lévő Leganéshez képest.

Szóval a tét nagy, és főleg az az Alavés oldaláról nézve. Minimum egy pontot össze kéne kaparni, de a 3 pont lenne az igazi megoldás.

A találkozót Gonzelez Fuertes vezeti, aki meccsenként 32,41 foultot fúj be átlagban ezzel első a minimum 15 meccset dirigáló játékvezetők között. Igencsak szenzitív spori, mindent észrevesz, mindent lefúj. Itt vélhetően sok levegőre lesz szüksége, hogy a sípot fújkálja, hisz a Getafe 19 meccsenkénti fouttal ligaelső, míg az Alavés 16 foulttal második a ligában. Őszi meccsük mindössze 2 kaput eltaláló lövést hozott, de volt 28 foult. Viszont most megkaptuk a liga legtöbbet sípoló játékvezetőjét, és sokkal nagyobb a tét, mint volt azon az őszi meccsen.

Egyébként a meccs kimenetele nem egyértelmű, mert jobb csapat a Geta, de négy alapembere eltiltott. Ángel rodriguez, Nyom, Etxeita és Damián Suarez is eltiltott, így azért lehet keresnivalója az Alavésnek. Ugyanakkor ez számunkra jó hír, hisz Damián vagy Nyom rengeteget szabálytalankodik, de Chema vagy Cabaco sem puha játékosok.

Címkék: sportfogadás, tipp,