A winmasters végleges játékengedélyt szerzett Romániában

2016-07-11
A winmasters megszerezte végleges játékengedélyét legfontosabb kelet-európai piacán, Romániában.

 

2016. június 29-én, a winmasters hivatalosan is megkapta a Romániai Nemzeti Szerencsejáték Iroda (ONJN)  L1160650W000194 D. 1278/29.06.2016 számú határozatát, mellyel 2016. július 1-től kezdődően véglegesen jogosulttá vált tevékenységének folytatására Románia területén, illetve román állampolgárságú ügyfeleinek.

A winmasters az egyik első olyan internetes szolgáltató, mely eleget tett a szabályozási követelményeknek, és ezzel megkapta az ONJN által kiadott hivatalos igazolást működésének szabályosságáról és biztonságosságáról.

 

“Sokat dolgoztunk azért, hogy bizonyosan megszerezzük a végleges romániai játékengedélyünket, azaz megfeleljünk a legfrissebb szabályozási követelményeknek. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az első között váltunk jogosulttá a 10 évre szóló játékengedélyre abban az országban, mely az egyik legfontosabb célterületünk a kelet-európai régióban. Az engedély nagyon fontos a számunkra, mert nem csak a biztonságos és felelősségteljes szerencsejáték iránti elkötelezettségünket fejezi ki, hanem díjazza vállalatunk elsődleges értékeit, mint az átláthatóság, bizalom, biztonság és szabadság.” jelentette ki Christos Protopapas, a winmasters Értékesítési és Üzemeltetési Igazgatója.

 

A winmasters 2015 júniusa óta van jelen a romániai piacon az ONJN által kiadott ideiglenes engedély birtokában, és azóta vált az egyik legnépszerűbb internetes szerencsejáték szolgáltatóvá az országban.

A vállalat a román ügyfeleknek egyedi terméket fejlesztett, melynek márka nagykövete az 1986-ban Európai Kupát nyerő Gabi Bálint lett, akivel közösen kötelezettséget vállaltak a helyi sport kiemelt támogatására.

 

A winmasters folyamatosan keresi a bővítés lehetőségét, így elkötelezte magát újabb engedélyek megszerzésében további közép-európai országokban.

 

A winmastersről:

A winmasters nemzetközi szerencsejáték márka sportfogadást, valamint kaszinó- és a póker játékokat szolgáltat az egyik legbarátságosabb és legizgalmasabb környezetben. A winmasters tervezésénél és fejlesztésénél a játékosok igénye került előtérbe. A winmasters reszponzív, játékos-orientált felülettel rendelkezik, ahol a felhasználók egyedivé alakíthatják a kezelői felületet, így a lehető leggyorsabban juthatnak hozzá az őket leginkább érdeklő információkhoz. A céget működtető csapat tagjainak megalapozott tudása és sokéves szerencsejáték tapasztalata a biztosíték arra, hogy a játékosok a legjobb felhasználói élményben részesülhessenek.