A legnagyobb szerencsejátékos sztársportolók

2015-04-11
Mit csinálnak azok a sportolók, akik szupersztár státuszuknak köszönhetően annyi pénzhez jutnak, hogy azt sem tudják mihez kezdjenek vele? Még többet akarnak csinálni belőle!

 

A vegasi szakemberek szerint az alkalmi szerencsejátékosok 98,5%-a pénzének 90%-át elveszíti a póker- és blackjack asztalok mellett, illetve a nyerőgépek előtt. A következő sportolóknak persze mindez nem nagyon számít, hiszen meglehetősen jól ki van tömve a bankszámlájuk:

 

Tiger Woods

Tiger Woods golfos közismerten nagy szerencsejátékos is, többek állítása szerint komoly függőnek számít. Az a hír járja, hogy 250 ezer dollárt, azaz nagyjából 55 millió forintot csapott oda egyetlen Black Jack körben, az MGM Grandban pedig állítólag hétszámjegyű hitelkerete van. 

 

 

Michael Jordan

A Chicago Bulls egykori legendás kosarasa már több millió dollárt játszott el a high rollerek számára fenntartott kaszinóasztaloknál, és különböző fogadásokkal. Egyik (vagy volt) haverja egyszer elújságolta a sajtónak, hogy Jordan 1,25 millió dollárt, 277 millió forintot fizetett neki egy elvesztett fogadás miatt.

 

 

Floyd Mayweather Jr.

Ha valaki még nem értesült volna arról, hogy Mayweather komoly szerencsejátékos és pénzimádó, elég ha csak ránéz Instagramjára. Szinte minden nap posztol olyan képeket, melyen nagy pénzkötegek társaságában látható. Ennek egy részét nem boksztudásával szerzi, pedig meccsenként több tízmillió dollárt kaszál, azonban Mayweather már bizonyította, hogy a crappsben is legalább olyan ügyes, mint a ringben. Ha lehet hinni twitter üzeneteinek, nem ritka, hogy 100-200 ezer dollárokat kaszál az asztal mellett.

 

 

Charles Barkley 

Az egyik legelismertebb, legtehetségesebb és legjobban fizetett egykori NBA játékosnak, Charles Barkley-nak van némi aprópénze, és hol lehetne ezt jobban elszórni, mint Las Vegas-ban. A volt profi kosárlabda játékos évtizedek óta gyakori vendég Vegas-ban, és az egyik legismertebb kaszinócápának számít. Mostanában leginkább a Wynn Las Vegas blackjack asztalainál fordul meg, leosztásonként 30 ezer dolláros tétekkel játszik. Saját bevallása szerint túl gyakran kísérti meg a szerencsét, az elmúlt évtizedben közel 10 millió dollárt vesztett.