A bundaügy miatt követhetett el öngyilkosságot a REAC klubigazgatója

2012-03-02
Csütörtökön öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a REAC labdarúgóklubjának igazgatója. Az egyesület a honlapján közölte a hírt.


„Tisztelt Sportbarátaink!

A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója KUTASI RÓBERT 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta.

Az űr melyet maga után hagyott, soha nem pótolható. A REAC KUTASI RÓBERT Klubigazgatót saját halottjának tekinti!

Mindannyian osztozunk a család mély gyászában!

a REAC Elnöksége”


Ez áll annak a REAC-nak a holnapján, melynek hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgóját kedden őrizetbe vették, csütörtökön pedig előzetes letartóztatásba helyezték a fogadási csalás ügyben.


Az intézkedés hatására Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója úgy tűnik, összeomlott. A sportvezető egyike volt azoknak, akik élharcosai voltak a fogadási csalás ellen küzdőknek: 2009 decemberében többek között Kutasi Róbert kezdeményezésére is szigorított a fegyelmi szabályzatán az MLSZ.


„Vége az életemnek – nyilatkozta csütörtök délután a Nemzeti Sportnak összetörten Kutasi Róbert. – Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem."


Ez volt élete utolsó nyilatkozata...


Forrás: http://sport365.hu