A Virgin is kész berobbanni New Jersey online kaszinó piacára

2014-01-22
Nem lettek kész novemberre, mint a többi oldal, de most hihetetlen bónusszal igyekeznek behozni a lemaradást.

 

Amikor azt a cégnevet halljuk, hogy Virgin, mindenkinek más jut az eszébe. A brit Richard Branson által megálmodott és létrehozott cégóriás annak köszönheti világméretűvé válását, hogy tulajdonosa egy lépéssel mindig a világ előtt járt, és mindig valami újjal próbálkozott. A hetvenes években hanglemezbolttal és hangstúdióval debütáló alig 20 éves fiatalember 1984-ben indította el első repülőjáratát, mely az évtized végére már több földrészre is rendszeres járattal rendelkezett. Sorra nyíltak üzletei és hotelei Anglián kívül is, majd 1993-tól az egész országban fogható rádióadással is büszkélkedhetett. Próbálkozott többek között kólagyártással és internetes autókereskedéssel, majd jött a Virgin Mobile, sőt 2010-ben még az űrt is megpróbálta meghódítani. 2012-ben saját bankot  hozott létre Virgin Money néven.

 

A kaszinópiacra 2006-ban léptek be, már akkor is a Gamesys nevű céggel társulva, akivel karöltve most éppen az amerikai piacra terveznek betörni.

 

A szerencsejátékok tekintetében szigorú törvényekkel rendelkező országban 2013-ban Nevadában és New Jerseyben indulhatott el a legális online szerencsejáték, amibe itt a kaszinójátékok és póker értendő. Nevadáért nem nagyon kapkodtak a szolgáltatók, mivel csak online pókert engedélyezett, és mindössze 2,7 millió lakosával nem számít nagy piacnak. New Jersey-ért azonban már összecsattantak a kardok, öt szolgáltató indulhatott el élesben november 26-án, a hatodik kicsit megkésve, december közepén.

 

További kilenc kaszinó indulása váható még, ezek között van a Virgin kaszinó is, ami login és fizetési problémák miatt nem startolhatott novemberben a többiekkel együtt. A cég vezetői azonban bíznak abban, hogy a sokak által ismert branddel és a cégtulajdonos eredeti ötleteivel gyorsan behozhatják a két hónapos lemaradásukat.  

 

A most péntekre tervezett induláshoz már ki is terveltek egy minden bizonnyal sok játékost megszédítő promóciót, az ún. "community jackpot"-ot. A magyarul talán közösségi jackpotnak fordítható jutalmazási rendszer lényege, hogy amennyiben valaki kicsengeti magának a főnyereményt, ugyanazt az összeget szétosztják a vele egyidőben és az előtte eltelt egy órában játszó összes játékos között. Ha Richard Branson terve beválik, a promóciónak köszönhetően hamarosan nekik is lesz legalább annyi, rendszeresen játszó játékosuk, mint a többi, tavaly indult szolgáltatónak.

 

Ezen kívül Richard a kormányzatot is biztosította arról, hogy a legbiztonságosabb rendszert sikerült felállítaniuk, különös tekintettel arra, hogy a náluk regisztráló játékosok mind egytől egyig New Jersey területéről játszanak. 

 

Ilyen felvezető után úgy néz ki, nem lesz nehézségük az amerikai piacon.  Az európai játékosok pedig abban reménykedhetnek, hogy hátha az öreg kontinensen is bedobnak pár hasonló jutalmazási módszert...