A NetPay kártyáról

A NetPay kártya egy internetes valamint mobiltelefonos fizetési megoldás, kisebb-nagyobb összegek biztonságos, anonim internetes kifizetésére.
NetPay kártyája a regisztrációját követően azonnal létrejön, máris használhatja. A NetPay kártya igénylése és használata ingyenes.

www.netpay.hu

NetPay kártyáját feltöltheti kisebb-nagyobb összeggel: bankkártyájával weboldalunkon, emelt díjas SMS-sel és telefonhívással bárhonnan, különböző telefonos felöltőkártyákkal (NeoPhone, Barangoló) szintén weboldalunkon, de felölthet rá hagyományos és internetes banki átutalással is. A magunk részéről elsősorban a legkedvezőbb kondiciójú bankkártyás feltöltést és banki átutalást ajánljuk.

NetPay kártyájával nagyon egyszerűen vásárolhat minden olyan internetes oldalon, ahol a NetPay elfogadott fizetési eszköz. A vásárlás menete hasonló, mintha bankkártyával vásárolna, megadja kártyaszámát és PIN kódját, ezzel fizet és kész!

NetPay kártyájával kiválthatja az emelt díjas SMS fizetéseket is. Mobiljáról küldhet normál díjas számra fizetési SMS-eket (pont úgy, mint az emelt díjas SMS-sel), csak éppen majd feleáron, mint az emelt díjas SMS megoldással! Használja a NetPay SMS szolgáltatást az emelt díjas helyett! Pénzt takarít meg vele!

Ha NetPay-vel vásárol egyrészről bankkártyája biztonságban marad, másrészről sem a Kereskedő, sem a Bank nem fog Önről tudni semmit, a rendszer teljesen anonim. Ha Ön bankkártyával NetPay egyeleg feltöltést végez, bankszámla kivonatán csak ennyi látszik: "NetPay Webáruház vásárlás"

NetPay adminisztrációs felületén Ön lekérheti egyenlegét (ezt megteheti SMS-ben is), kivonatát, tranzakciós listáját, PIN kódot cserélhet és le is tilthatja NetPay kártyáját.

Ugyanakkor a NetPay rendszer fedezetet nyújt az Ön NetPayCall és Netpay-SMS valamint a NetPay Mobil SMS útján történő vásárlásaihoz is. Mindhárom az emelt díjas rendszerek kiváltására jött létre. A NetPayCall normál díjas telefonszámra alapozott hívás alapú fizetési rendszer, az NETPAYSMS használata pedig teljesen megegyezik az emelt díjas sms rendszerrel, azokkal a lényegi különbségekkel, hogy normál díjas (0630-555-55-29) számon működik. A NetPay Mobil SMS egy webes felületen lévő mobiltelefonról inditható költségtakarékos fizetés. Mindhárom esetben a mobilcégek a fizetési szegmensben nem vesznek részt, így jutalékrészük megtakarítható akár a Vásárló, akár a Tartalomszolgáltató (Kereskedő) számára.

A NetPay rendszer (beleértve az NetPayCall és a Netpay-SMS, NetPay Mobil SMS rendszereket is) 10 Ft. felett bármilyen érték fizettetésére használható. Minden NetPay kártyabirtokos számára ingyenes minden NetPay fizetési szolgáltatás.

Címkék: online fizetés,