A Nemzetidohány türelmet kért

2013-03-22
A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt egy hónappal ezelőtti tájékoztatása szerint "a pályázatok feldolgozásra és elbírálásra a törvényi szabályozásnak megfelelően, 30+30 nap áll rendelkezésre. Az első 30 nap lejárati ideje: 2013. március 22. napja."

 

Mivel a jelenleg zajló koncessziós dohánypályázati eljárásnak szerencsejátékos vonatkozása is van, december óta nyomon követjük a dohánypályázat eseményeit. Legutóbbi, február 28-án kiadott és fent idézett sajtóközleményüket alapul véve a mai napon érdeklődtünk a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-nél, hogy néhány, százalékban is kifejezhető adatot kérjünk a pályázatok területi eloszlásáról, és az érvényesnek nyilvánított pályázatok számáról.

 

Sajnos azonban azt a választ kaptuk, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. nem kapott még a felsőbb szervektől felhatalmazást előzetes adatok közlésére, a 30+30 napot a matematika törvényei szerint 60 napnak kell értelmezni, tehát csak április 23-án várhatóak pontos adatok.

 

Ekkor fogják nyilvánosságra hozni a koncessziós pályázatok nyerteseit, melyek egy lista lesz a nyertesek nevével és a pályázat településkódjával. 

 

Amint ez a lista nyilvános lesz, azonnal közzétesszük olvasóink számára.

 

Címkék: dohánykoncesszió,