A Ladbrokes feladta, kivonul Magyarországról

2014-09-23
Július 11-én határozatot hoztak a blokkolásáról, nem tudni, vajon ezért, vagy más miatt, de kivonul a magyar piacról a Ladbrokes online fogadási iroda.

 

A sportfogadas.org oldal értesülései szerint a Ladbrokes novembertől már nem szeretne magyar játékosokat kiszolgáltni. Felhasználóit e-mail-ben értesítette az egyik legnagyobb brit fogadóiroda a döntésről.

 

A levélben arról tájékoztatnak, hogy annak következtében, hogy bizonyos időközönként megvizsgálják a globális piacot, döntéseket hoznak azzal kapcsolatban, hogy melyek azok a piacok ahol továbbra is működhetnek. Ennek következtében, úgy döntettek, hogy a továbbiakban nem érdemes a magyar piacon maradni. 

 

Az iroda blokkolva van úgy, hogy nem is adtak lehetőséget neki a legális működésre, a kormány továbbra is csak a Szerencsejáték Zrt.-nek biztosít monopol helyzetet. 

 

A Ladbrokes tájékoztatása alapján 2014 október 1-től magyar ügyfeleknek nem lehetséges regisztrálni, befizetni, illetve fogadni. Minden egyes függő bónuszt törölni fognak, a függő fogadásokat pedig 1.00-ás szorzón könyvelik el. 

 

Október 1-től 30 napjuk van a magyar játékosoknak, hogy a számlán levő összeget kiutalhassák.