A Hercegnő megszületett!!

2014-09-13
A lósport világában körülbelül annyira várták ezt a bébit, mint az Egyesült Királyságban a hercegi pár gyermekét… A lóversenyzés királynője, Black Caviar ma reggel egészséges kiscsikónak adott életet!

 

A 25 futam után veretlenül visszavonult ausztrál csodakanca a Hunter Valley istállóban hozta világra első csikóját, egy kis kancát, melynek apja Exceed and Excel. Az óriási csindradrattával várt kiscsikó trénere várhatóan Peter Moody lesz, aki Black Caviar karrierjét is egyengette.

Peter Moddy ezt az üzenetet írta ki ma reggel twitter falára: “Szép munka, nagylány!”

 

„Nagyon természetesen zajlott az egész, nagyon kevés segítségre volt szüksége.” – nyilatkozta a kanca tulajdonosa az ausztrál rádiónak. „A kis kanca gyönyörű, két kis fehér zoknija van, és egy kis fehér folt a homlokán. Szerencsések voltunk, mert körülbelül 5 perccel azelőtt érkeztünk az istállóba, hogy megszületett. Black Caviar nagyszerű. Természetesen ment minden, és utána az első dolog, amit akart, az az evés volt.”

 

A tulajdonosok az újszülött kiskancával (Georgina Lomax Photography)

 

Bár valószínűleg csillagászati összeget kérhetnének érte, a kiscsikó a hírek szerint nem lesz eladó, Black Caviar tulajdonosai saját maguk szeretnék versenyeztetni őt. 

 

A kis kanca még csak alig pár órás, de a fogadóirodák már közzétették az első oddsszokat arra, hogy mikor futja első versenyét. Jelenleg a 2017 a favorit… 

 

  
Black Caviar elsőszülőttjével (Georgina Lomax Photography)  
 
  
Címkék: lóverseny,