A Duna TV közvetíti a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságot

2014-01-13
A Duna csatornán látható szerdától öt napon át, összesen közel 20 órában a budapesti műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-t.

 

A HD-minőségben látható közvetítéssorozat január 15-én délután 4 órától kezdődik, amikor az esemény megnyitóját is láthatják a nézők. Az Európa-bajnokság január 19-én, vasárnap a gála közvetítésével ér véget. 

 

Az MTVA közölte: a helyszínen Zelinka Ildikó szakértő vendégeivel kommentálja az eseményeket, a stúdióban Szőke Viktória szintén vendégeivel elemzi a látottakat, miközben Bobák Róbert a jégpálya mellett riporterként, a hazai és a külföldi szereplőket kérdezve vesz részt a Duna közvetítésben. 

 

Az Eb online, a telesport.hu-n is követhető lesz. A kontinensviadalról a Kossuth Rádió hallgatóit Novotny Zoltán tudósítja a napi sporthírekben. 

 

Az MTVA részéről több mint 100 munkatárs dolgozik az Európa-bajnokság sugárzásán, amelyet többek közt az amerikai NBC és a japán Fuji TV-társaság is átvesz - olvasható a közleményben.

 

Forrás: MTI