AS Roma - Sevilla: Bízunk Kolarovék tűzerejében

2020-08-06
A duisburgi Schauinsland-Reisen-Arena lesz a helyszíne az AS Roma - Sevilla EL nyolcaddöntőnek, az Inter-Geta meccshez hasonlóan a továbbjutás egy találkozón dől el.

AS Roma - Sevilla

Európa Liga

Online sportfogadás tipp: AS Roma kaput eltaláló lövéseinek száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,65

Kezdés:  2020.08.06. 18:55

 

Nagyon hasonló a helyzet, mint volt a szerdai Inter-Getafe meccsen. Itt az AS Roma - Sevilla találkozón is minden egy meccsen dől el, és itt is olasz csapat játszik spanyol csapattal, méghozzá ugyanúgy Németországban, ahogy szerdán Cucurelláék.

Ami a két együttest illeti, a bajnokságban mindkét fél jó formában volt a hajrában. Igen ám, csak amíg az AS Roma labdarúgói játékban maradtak, addig a sevillaiak már hetek óta nem játszottak tétmeccset. Ami viszont az andalúzoknál jó hír, hogy Vaclik kapust kivéve mindenki egészséges, így mezőnyjátékosokat tekintve Lopetegui a legjobb 10-et küldheti pályára. A Sevilla a LaLigában bizonyította, hogy mennyire acélos együttes, Ocamposékat nem lehet kézlegyintéssel elintézni.

A római csapatnál Veretout-t kivéve mindenki bevethető, szóval az olasz együttes sem lesz majd tartalékos. Az AS Roma úgy fejezte a bajnokságot, hogy 8 meccséből 7-et nyert, és egyet ikszre adott. A Sevilla sem akármilyen szériát fut, 17 meccse veretlen! A védekezés nagyon összeállt, a Sevilla alig-alig kap gólt. A bajnokságban az utolsó 6 meccsén egy gólt kapott összesen. Elöl Ocamposék összebarkácsoltak egyet-kettőt, így pedig húzták befelé a pontokat az andalúzok.

Adott tehát egy totálisan stabil Sevilla, és egy olyan AS Roma, amely több gólt lő, de többet is kap. A spanyol együttesből Banega és Reguillon vált ki, előbbi eligazolt, utóbbi visszatért a Madridhoz.

Kuipers vezeti a meccset, így a lapokra fogadni over szempontjából pre-match nem igazán érdemes, talán majd élőben, ha úgy alakul.

Az AS Roma a Serie A-ban a 4. legtöbb gólt lőtte, és a 4. legtöbb volt a lövések száma is. Egészséges offenzív játékkal rendelkezik, viszont a védelme sebezhető. Ezért lesznek meg a helyzetei, sőt ziccerei az andalúz csapatnak is. Munirék párszor biztos lekontrázzák az olaszokat, ebben egyébként is jók. A Sevilla a saját bajnokságában hasonló számokat hoz, és tudjuk erről a csapatról, hogy igazi specialistája ennek a sorozatnak, vagy az elődjének, az UEFA kupának.

A bukiknál a Sevilla a favorit, talán az erősebb védelmének köszönhetően. Viszont nem írnánk le az olasz együttest, ha már itt van, versenyben van, megpróbál végigmenni, és EL-t nyerni, egyébként meg felkészülésnek sem rossz, hogy jó csapat ellen focizhat.

Az unibeten az AS Roma kaput eltaláló lövéseinek száma 3,5 felett opció 1,65-ért egész csalogató. Félidőnként 2-2 lövés csak kaput talál Dzekóéknál. Az olasz együttes támadójátéka egészséges, ráadásul a 2. és 3. hullámban érkezők is jó rúgótechnikával bírnak, Kolarov nem egy, nem két bombagólt lőtt már a boxon kívülről, Fazio pedig a levegőben segíthet sokat, egy-két fejese kaput is találhat.  A Sevillánál lehet egy pici rozsda a tétmeccsek hiánya miatt, így ez a tipp egész használhatónak tűnik! Ráadásul itt számít az esetleges ráadás, amire egyébként szintén jó esély van!

Címkék: sportfogadás, tipp,