892 milliót keresett egy hét alatt Isildur1 online pókeren

2013-01-09
A 2013-ból eltelt néhány nap meglehetősen jövedelmező volt Viktor Blom számára, akit online póker körökben csak Isildur1-ként ismertek. Az év első pár napjában több, mint 4 millió dollárral lett gazdagabb.

 

A 22 éves svéd játékos a tavalyi évben nem szerepelt túl jól a PokerStars online high stakes játékaiban, azonban a a Full Tilt Poker novemberi újraindulása után alaposan felpörgött. Most ráadásul nem is a legerősebb játékaiban, a No Limit Hold’em-ben és a Pot Limit Omahában nyer, hanem Omaha Hi/Lo-ban és a 2-7 Triple Draw-ban, melyeket csak néhány hónapja kezdett el tanulni.

 

A 2013-as év valami elképesztően indul Blom számára, hiszen már az év első négy napján $1.859.671 profitot gyűjtött. Mivel Blom eddigi sikereit gyakran követte lejtmenet, kiemelt érdeklődés kísérte tegnap is a játékát, azonban a jószerencse nem hagyta el: újabb 1.329.374 dollárt zsebelt be, és ezzel több, mint 4 millió dollárra emelte idei profitját. Ezzel a pár napos játékkal Blom ugyanannyit keresett, mint a tavalyi év legtöbbet profitáló online játékosa, Ben “Sauce 123” Sulsky egész évben.