8000 Ft-os kockázatmentes fogadás a Real-Napoli meccsre

2017-02-15
A Real Madrid február 15-én, szerdán a Napoli csapatával mérkőzik meg a Bajnokok Ligájában, melyre 8000 Ft-os kockázatmentes élő fogadási lehetőség kapható a bet365-nél!

 

A promóció lényege

Ha egy játékos megtesz egy mérkőzés előtti fogadást a február 15-i Real Madrid v Napoli mérkőzésre, a bet365 megajándékozza egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen meg kell tennie egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadnia kell a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben a játékos ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét az iroda visszafizeti a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 8.000 Ft*).

Amennyiben az élő fogadásnál a játékos több mint egy választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni, és a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt vagy a Fogadás módosítása funkcióval módosított fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon lehet fogadni mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Mérkőzés szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.