650 milliót nyert nyerőgépen egy haditengerész

2012-02-27
Az egyhetes nevadai tréningen résztvevő, nemrég csontvelő donornak jelentkező amerikai haditengerész, közel 3 millió dollárt nyert február 19-én a Bally Technologies’ nyerőgépén a las vegas-i Bellagio-ban.


A 26 éves Alexander Degenhardt egy tengerész társa eldöntötte, hogy szórakoznak egy kicsit a közeli Nellis Légierő Bázison töltött tréningjük alatt, így célba vették Las Vegas-t, ahol Degenhardt még sosem járt azelőtt.

„Elég gyorsan elvesztettem 100 dollárt.” mondta Degenhardt, aki főleg nyerőgépezett, és a hatalmas progresszív jackpot-ja miatt választotta a Money Vault-ot.

Elmondta, hogy először elbukott 100 dollárt, majd 10 percnyi játék után nyert 90-et, aztán megütötte az egész életét megváltoztató jackpot-ot. Nem értette, hogy mi történt.

„Mi jelent ez, haver?” kérdezte a barátját, aki csak annyit válaszolt: „Királyság!”

„Megkövültem, sokkot kaptam” mondta a 26 éves Alexander Degenhardt. “Azt sem tudtam, mit csináljak.”


A Bally Millionare Sevens Money Vault progresszív nyerőgépén egész pontosan 2.882.808,32 dollár jackpot halmozódott fel , ez a második legnagyobb nyeremény, melyet a Bally Technologies játékain elértek.


A 26 éves tengerész nemrégiben egyezett bele, hogy csontvelő donor lesz. A műtétet, melyet fél évben belül megejtenek, a hatalmas nyeremény ellenére továbbra is vállalja.

Degenhardt azt mondja, hogy nem lép ki a Haditengerészettől, bár már felfigyeltek rá társai a nagy nyeremény miatt. A pénzből először édesanyjának és terhes nővérének segít, aztán valószínűleg vesz egy új kocsit ahelyett, amit most használ, és amiben már 250.000 mérföld van.