600 milliót nyert valaki a Kincsem+ játékban

2016-02-15
Egy szerencsés fogadó vasárnap bezsebelhette a 1,2 milliárdos jackpot felét!

 

A vasárnapi Prix de France futamában, elmaradt a visszavágás, a szuperfavorit Bold Eagle és állandó társa Franck Nivard ezúttal is erősebbnek bizonyult Timoko-nál, így ezt a nagydíjat is bezsebelte.

 

A Kincsem+ játékban a 8-7-4-13-14-es befutási sorrendre sok találat született, a sorrendi ötös 102.000 forintot fizetett 600 forintos alaptétre számolva. Egy nagyon szerencsés fogadó Flexi50 formulával megjátszott tikettjén pedig szerepelt az első öt helyezett pontos sorrendben és a kisorsolt nyerő plusz szám is egyezett, így gazdára talált az 1,2 milliárdos jackpot fele. Hétfőn a Kincsem+ játék 630 millió forintos jackpottal folytatódik, a verseny 13.50 órakor indul, a versenyt a Sport 2 televízió élőben közvetíti.

 

Mi az a Kincsem+ és a Kincsem+ tuti játék?

 

A Kincsem+ egy naponta jelentkező új Jackpotos játék nem csak lóversenyrajongóknak. Január óta hazánkban is elérhetők azok a francia galopp és ügető futamok, melyekkel a magyar játékosok milliomosok, vagy akár milliárdosok lehetnek, miközben egy felejthetetlen sportélménnyel gazdagodnak.  

A Kincsem + játék, ami már 17 országban elérhető nem szükséges külön lóversenyismeret. Az okos gépi játékban, azaz a Kincsem+ tutiban a terminál a futam indulóit, favoritjait automatikusan keveri és adja a játékos tikettjére. Így a játékosnak napi minimum 600 millió forint Jackpotra, minden hónap 13. napján pedig 3 milliárd forintra lehet esélye!

 

A játékot, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. és értékesítési partnerként a Szerencsejáték Zrt. is forgalmazza. 

 
Címkék: lóverseny, nyeremény,