35 milliós pókercsatára hívta ki Amundsgard a norvég politikusokat

A világ egyik legjobb pókerese, Ola "Odd_Oddsen" Amundsgard azt szeretné bizonyítani, hogy a póker nem szerencsejáték – egy norvég politikus, Erlend Wiborg elfogadta a kihívást.

 

Az online póker jelenleg illegális Norvégiában, ezért napjaink egyik legsikeresebb high stakes pókerese, a PLO specialista Ola “Odd Oddsen” Amundsgard 10 ezer leosztásos heads-up kihívást ajánlott fel a norvég politikusoknak, hogy bizonyítsa, a póker igenis tudás alapú játék.

A tét egy millió norvég korona (nagyjából 37 millió forint).

  

Amundsgard maga is meglepődött, mikor a Haladás Párti Erlend Wiborg elfogadta a kihívást.  „Ola Amundsgård közismerten az egyik legjobb nérvég pókeres.. Valószínűleg könnyű ellenfél leszek számára, de elfogadom a kihívást…” jelentette be Wiborg, akinek a pártja egyébként támogatja a póker legalizálását.

 

Egy tízezer leosztásos heads up PLO egy asztalon körülbelül 150 óráig tart, és mivel Norvégiában jelenleg illegális a póker (bár a hónap elején a kormány bejelentette, hogy liberalizálja az online szerencsejátékokat), a partit külföldön kell nyélbe ütni.

 

Címkék: online játék, póker,