32 kilót fogyott, 1 milliót zsebelt be érte a fogadóirodában!

2016-01-14
A brit férfi 50-1 oddsszal fogadta meg a William Hill fogadóirodában, hogy egy év alatt le tud fogyni 32 kilót, 2500 fontot kaszált vele!

 

A 31 éves Roy Leigh-Bryant 132 kilót nyomott, mikor 50 fontot tett fel a William Hillnél arra, hogy egy év múlva negyedével kevesebb lesz a testsúlya. 

Leigh-Bryant édesanyja 2014-es halála után kezdte elhagyni magát, és szedte fel sorra a kilókat – a fogadóiroda 50-1-es oddsszal vette fel a fogadását arra, hogy 32 kilót fogy a 2015-ös év végéig.

A férfi akkor kapott kedvet a fogyáshoz, mikor egy másik hasonló történetet olvasott, melynek hőse arra fogadott, hogy le tud fogyni, nem iszik többé, és lemond kedvenc gyorséttermi kajáiról.

 

Leigh-Bryant tavaly januárban, a diéta kezdete előtt 132 kilót nyomott, ezt december elejére egészséges étkezéssel és rendszeres testmozgással 96,5-re sikerült levinnie. „Csak a testmozgásnak és az egészséges étkezésnek köszönhető, de örülök, hogy megcsináltam, teljesen megváltoztatta az életemet.” – nyilatkozta.

 

 

 

„Szó szerint éveket köszönhetek a William Hillnek. Még sosem nyertem semmit azelőtt. El kellett határoznom, hogy megcsinálom, és a fogadás volt a motiváció a cél elérésére, de hosszú, kemény év volt. Most egy ruhám sem jó rám, úgyhogy egy vagyont költöttem a leárazásokkor egy új ruhatárra, de megérte. Amióta elkezdtem diétázni, egy korty alkoholt sem ittam, de nem bánom, mert mindenki azt mondja, hogy mióta lefogytam 10 évvel fiatalabbnak látszom. Azelőtt elő kellett vennem az inhalálómat, ha kiszálltam a kocsiból, most meg simán felmegyek a lépcsőn is minden segítség nélkül. A William Hillnél való fogadás teljesen megváltoztatta az életemet.” - mesélte Leigh-Bryant.

 

A William Hill szóvivője elmondta, hogy évente körülbelül száz fogadást vesznek fel súlycsökkenésre vonatkozóan, de Leigh-Bryant minden idők tíz legnagyobb diétás nyertese között van. „Mikor felhívott minket, és elmondta, hogy sikerült lefogynia, leesett az állunk – ez egy csodálatos eredmény, és megérdemli a nyereményét.” – közölte a William Hill szóvivője, Rubert Adams.

 
Címkék: fogadás,