31 milliót nyert egy játékos a Kincsem+ TUTI játékkal

2019-03-04
A januári 104 millió forintos rekord nyeremény után, újabb komoly összeget nyert az egyik szerencsés fogadó a Kincsem+ TUTI játékkal.

 

A dunántúli fogadó március 2-án, szombaton az egyik lottózóban játszott Kincsem+ TUTI gépi játékot. A szelvényén eltalálta az aznapi első öt befutó ló pontos sorrendjét, a 15-5-14-3-7 számokat. A játékos nyereménye 31.054.020 forint, mely a játék hazai történetének második legnagyobb nyereménye.

 

A játék lényege, hogy el kell találni a Kincsem+ futamban az első öt célba érő lovat jó sorrendben. A gépi játékot – a Kincsem+ TUTI-t – a Lovi fogadóirodák és a bet.lovi.hu mellett, a Szerencsejáték Zrt. összes értékesítő partnerénél kapható a hét minden napján. A Kincsem+ TUTI egyszerűségével, napi gyakoriságával és nagy nyerési lehetőségével a világ legnépszerűbb lovas szerencsejátéka, amely nem igényel előzetes lóversenyismeretet. A Kincsem+ TUTI egy olyan okos gépi játék, amely automatikusan sorsolja ki az első öt helyezettet az induló lovak közül, figyelembe véve az esélyeket. A játék ára 600 forint. Kisebb nyereményt már az első három helyezett eltalálásával is lehet nyerni.

 
Címkék: fogadás, lóverseny,