300 milliós nyereményt köszönhetnek a férj feledékenységének

2021-02-03
Egy arkansasi házaspár 1 millió dollárral lett gazdagabb a férj feledékenységének és a bolti eladó tévedésének köszönhetően.

 

Carrie Middlebrook azért ment be egy Kwikk Stop boltba, mert a férje elfejtett valamit megvenni, amit kért – számolt be az eseményekről a KAIT-TV. Mikor fizetett, kért az eladótól egy 2 dolláros, két 10 dolláros és egy 5-Buck Bundle elnevezésű kaparós sorsjegyet. A pénztáros azonban félreértette, és ehelyett egy 20 dolláros $1 Million Spectacular sorsjegyet húzott elő az adagolóból.

 

Middlebrook beült az autójába és lekaparta a szelvényt. Mikor meglátta az “1”-et a nyerőszám alatt, azt gondolta, hogy 100 dollárt nyert. Csak később, miután meglátta az “M” betűt is, akkor jött rá, hogy 1 milliót nyert.

 

Az asszony szerint a három mérföldes hazafelé vezető út “300-nak tűnt”. Felhívta a férjét, és mondta neki, hogy menjen ki elé. “Mikor kinyitottam Carrie kocsijának ajtaját, sírt és remegett. Azt hittem elütött egy szarvast.” – mesélte Mike Middlebrook a lottótársaság munkatársainak. „Megnéztem a szelvényt, és nem akartam elhinni.”

 

Middlebrooks-ék, akik 20 éve házasok, később elautóztak Little Rock-ba, hogy felvegyék a nyereményüket. Azt tervezik, hogy kifizetik a házukat és az autóikat, a pénz nagy részét pedig félreteszik a nyugdíjas éveikre.

 

Jön a 130 millió eurós EuroMillions Szupersorsolás!

Február 5-én idén először rendez Szupersorsolást az összeurópai EuroMillions lottó (nem tévesztendő össze a magyar lottózókban is kapható EuroJackpottal)! A Szupersorsolás garantált kiinduló jackpotja 130 millió euró, azaz 46,8 milliárd (!) forint lesz. 

A Szupersorsolás az EuroMillions standard szabályai szerint zajlik. Ha a jackpotot nem nyerik meg, a jackpot összege tovább halmozódik a következő sorsolásra, és addig növekszik, míg el nem éri a €210 milliós jackpot plafont. Szelvények már kaphatóak a theLotter online lottózóban.

 

Címkék: lottónyertes, sorsjegy,