2,7 milliárd forintot nyertek egy online kaszinóban

2020-05-19
A Microgaming egy 7,7 millió eurós Mega Moolah jackpotot fizetett ki a River Belle online kaszinójának egyik szerencsés játékosa részére.

 

A játékos a Neon Valley Studios által fejlesztett új játékon, az Atlantean Treasures: Mega Moolah-on játszott éppen, mikor kipörgette a főnyereményt, mely ezzel a február 25-i piacra dobása óta eddig összesen 14,2 millió eurónyi nyereményt fizetett ki. 

 

“Gratulálunk a nyertesnek az Atlantean Treasures: Mega Moolah legelső mega jackpotjához. A hatalmas 7,7 millió eurós nyeremény újabb mérföldkövet jelent a Microgaming progresszív jackpot hálózatában, és reméljük, hogy növekvő portfóliónk további fejlesztése további progresszív játékokkal történik, hogy még szórakoztatóbb játékélményt és nyerési lehetőségeket biztosítsunk." - nyilatkozta a Microgaming kommunikációs vezetője, Jean-Luc Ferriere.

 

A Microgaming nemrégiben bővítette progresszív jackpot hálózatát az Absolootly Mad: Mega Moolah játékkal, és az újonnan átalakított WowPot jackpotjával a Wheel of Wishes megjelenésével. A hírek szerint a következő jackpot játék a Sisters of Oz lesz.

 

A múlt hónapban a Microgaming progresszív jackpotja révén 10,7 millió eurót fizetett ki egy másik máltai engedéllyel rendelkező szolgáltató, a Jackpot City játékosának.