1 milliárdot pörgettek ki egy online kaszinóban

2017-01-30
A 62 éves finn hölgy 1 eurót tett fel a Paf online kaszinó egyik nyerőgépjátékára, ezzel nyerte meg a €3,5 milliós jackpotot.

 

Ez két hónap alatt a második olyan alkalom, hogy a NetEnt Mega Fortune Dreams elnevezésű nyerőgépjátéka beteljesíti a nevét, hiszen 2016 decemberében egy játékos ugyanezen a játékon nyert 7,5 millió eurót.

 

Most pár perccel éjfél után vált valóra a szerencsés játékos álma: a sikeres pörgetést egész pontosan január 18-án 00:13-kor ejtette meg a hölgy.

 

„Elmondhatom, hogy egy szemhunyásnyit sem aludtunk.” – mesélte. „Férjemmel egész éjjel erről beszélgettünk – hihetetlen. És az a vicces, hogy ezelőtt mindig olyan szerencsétlen voltam ebben a játékban! Most lenyugszunk, és elmegyünk vakációzni, amit már évek óta terveztünk. Az egész biztos, hogy számos dologra tudjuk használni ezt az összeget.” tette hozzá az újdonsült multimilliomos.

 

A Mega Fortune Dreams témája egyébként a luxus: egy jachton játszódik, a nyugodt tengeren, olyan szimbólumokkal, mint pezsgősüveg, koktélok, drága órák, és hasonlók. A játék jackpotja 250 ezer euróról indul, és bár ez a 3,5 millió euró hatalmas összeg, az eddigi legnagyobb mégsem ez, hanem egy finn játékos 17,8 milliós nyereménye volt.