1,5 milliárdot nyert egy online kaszinóban – de másnap bement dolgozni

2019-03-18
A séfként dolgozó férfi bebizonyította, hogy a pénz nem változtatja meg – nem hagyta cserben az éttermet az év egyik legforgalmasabb napján.

 

Egy brit séf, aki egy éjszaka leforgása alatt milliárdos lett egy online kaszinójátéknak köszönhetően, bebizonyította, hogy a pénz nem változtatja meg – másnap, Valentin-napon, mely az egyik legforgalmasabb nap az évben az étteremben, ugyanúgy bement dolgozni, mintha semmi nem történt volna.

 

A 33 éves Sean Doyle 8 angol fontot, tehát úgy 3 ezer forintot kockáztatott a Paddy Power online kaszinójának Mars Attacks elnevezésű játékán, és 4,2 millió fontot (azaz nagyjából 1,5 milliárd forintot) nyert, mely a vállalat történetének valaha volt legnagyobb online nyeremény-kifizetése.  

 

Ahelyett azonban, hogy egész éjjel ünnepelt volna, hősünk lefeküdt, hogy másnap reggel időben be tudjon menni dolgozni.

 

 

Doyle, aki csak hat hónapja kezdett online kaszinózni, később azt mondta, hogy egész egyszerűen nem bírta nézni, ahogy a pénz elkezd ömleni a játékosi számlájára. „Addig néztem, míg a számláló elérte az 1 milliót, aztán kikapcsoltam a telefonomat. Nem bírtam nézni. Mikor hazaértem, nem hittem a szemeimnek, miután megláttam a végső összeget!”

 

A nyereménye végül összesen 4.283.863,55 angol font lett, melynek egy részéből Doyle saját vállalkozást akar indítani – de csak miután segített a családjának. „Nem is hinnék, hány ember életét fogom megváltoztatni ebből a nyereményből.” – nyilatkozta. „A húgom egyedül neveli három gyermekét Új-Zélandon, úgyhogy nagyon örülök, mert most végre fogok tudni neki segíteni. De van három bátyám is, aztán ott vannak a szüleim, és egy pár nagynéni és nagybácsi is. Lehet, hogy beindítok egy saját helyet , talán egy kávézót, aztán majd egy kicsit lazíthatok is.”