1,2 milliárdot nyert egy játékos a híres Bellagio kaszinóban

2020-09-09
Az egyik leghíresebb Las Vegas-i kaszinó – melyet, ha máshonnan nem, az Ocean’s filmekből biztos mindenki ismer - játékosának jól sikerült a szombat estéje.

 

Az anonimitást kérő játékos a Bellagio kaszinó Dancing Drums Explosion elnevezésű video slotján pörgetett ki egy 4 millió dolláros jackpotot. 

 

"Nagyon örülünk ennek a hatalmas jackpotnak, melyet a valaha megjelent egyik legsikeresebb progresszív nyerőgépünkön értek el." - nyilatkozta Melissa Price, a Scientific Games egyik alelnöke. “Gratulálunk a játékosnak és Bellagionak ehhez a figyelemreméltó nyereményhez!”

 

 

Minden idők eddigi legnagyobb vegas-i nyereményét egyébként 2003. március 21-én nyerte meg egy 25 éves Los Angeles-i szoftvermérnök. A szerencsés fiatalember 39,7 millió dollárt (9,5 milliárd forintot) nyert 100 dollárral az Excalibur kaszinó Megabucks nyerőgépén. Ez Las Vegas történelmének legnagyobb jackpotja. Nyerési esélye 1:16,7 millióhoz volt.

 
Las Vegas-ra rossz idők járnak most a koronavírus járvány miatt, így jól jönnek az ilyen erős marketing értékkel bíró hírek a kaszinóknak. Hiába nyitották meg ugyanis kapuikat a koronavírus járvány után a létesítmények, azok szinte konganak az ürességtől - elvétve téved be csak egy-egy játékos. 
A napokban látott napvilágot a hír, hogy az egyik legnagyobb kaszinó hálózat, az MGM Resorts a koronavírus-járvány következményeként elbocsátja alkalmazottainak több mint egynegyedét, 18 ezer munkavállalót. 
 
Címkék: jackpot, kaszinó,