14 milliós jattot adott a játékos, aki megütötte a jackpotot

2021-02-26
Gáláns borravalót adott a műszakban dolgozó krupiéknak az a szerencsés játékos, aki megnyerte egy progresszív pókerjáték 1,1 millió dolláros jackpotját.

 

A gyanúsan magyaros nevű Frank Nagy – aki a hírek szerint New Jersey-ben, Monmouth County-ban él - február közepén, egy szombat délutánon ragadta meg szerencse istenasszonyának lábát az Atlantic City-ben lévő Tropicana kaszinóban, ahová már évek óta rendszeresen be szokott térni játszani. 1,1 millió dollárt, azaz úgy 326 millió forintot nyert 5 dolláros téttel a Four Card Poker elnevezésű gépen, a nyereményből pedig 50 ezer dollárt, tehát nagyjából 14 millió forintot ajándékozott a kaszinó munkatársainak.

 

Frank Nagy a nyereményt szimbolizáló hatalmas csekkel

 

Ez volt a legnagyobb nyeremény, melyet progresszív pókerjátékon nyertek a kaszinó anyacégének, a Caesars Entertainmentnek a történetében.

 

A casino.org megjegyzi, hogy ugyan a borravaló gyakori a kaszinókban, és bizonyos szintig el is várják a krupiék, a nagy jackpotok nyertesei nem minden esetben gondolnak azért a személyzetre.

 

Múlt évben, karácsony estéjén például, egy csak Kevinként emlegetett játékos megnyert egy akkora jackpotot, amilyet nyolc éve egész Nevadában nem sikerült senkinek: egész pontosan 15.491.103 dollárt, azaz 4,6 milliárd dollárt vihetett haza.

 

Az esetkor jelenlévők szerint azonban Kevin nem volt olyan gáláns, mint Frank Nagy. A 30-as éveiben járó, félig Las Vegas-ban, félig Alaszkában élő Kevin „Nem adott jattot” – írta a Twitteren egy Las Vegas-i blogger, Scott Roeben. „Belső forrásból van ez az infóm. Megette a kajáját, és egy dollárt sem hagyott a személyzetnek. Sok szerencsét, Grincs Kevin!” – zárta a posztját a blogger.

 

Soha nem volt még ekkora főnyeremény az EuroMillions lottón!

A tavalyi szabálymódosításnak és a Szupersorsolásnak köszönhetően – miután pénteken sem volt telitalálatos - rekordot döntött az EuroMillions lottó jackpotja (nem tévesztendő össze a magyar lottózókban kapható EuroJackpot lottóval!). A péntek esti sorsoláson már nem kevesebb, mint 210 millió euró, azaz 75,4 milliárd forint várja a játékosokat!! Ez az összeg nyolcszor nagyobb, mint aminek az eddigi legnagyobb magyar lottónyertes örülhetett, és úgy 21 ezer év alatt lehetne megkeresni egy nettó 300 ezres fizetéssel.