Világrekord online nyerőgép jackpot

A több millió eurós nyeremény hivatalosan is minden idők legnagyobbja.

A 11,7 millió eurós (mintegy 3,5 milliárd forintos) progresszív jackpotot még szeptemberben  nyerte meg egy 20 éves norvég férfi a a Betson.com-on a NetEntertainment MegaFortune játékán.

A kifizetést most a Guinness World Records hivatalosan is a valaha volt legnagyobbnak minősítette, és a Net Entertainment-et  és Betsson.com-ot közösen jelölte meg a díj tulajdonosának.

A NetEntertainment elnök vezérigazgatója Björn Krantz: „Nagyszerű, hogy a Guinness Világrekordok Könyve  elismeri az erőfeszítéseinket. Nagyon örülünk annak, hogy a leghatékonyabb progresszív online slot jackpot-ot tudjuk nyújtani a piacon, és így támogathatjuk partnereink sales és marketing erőfeszítéseit.”

A MegaForutne egy progresszív jackpot nyerőgép játék, mely a NetEntertainment jackpot hálózatának a része. Ez azt jelenti, hogy a nyereményalapot az Európa legnagyobb online kaszinóiban regisztrált játékosok közösen adják össze. Az elmúlt évben a játék több mint 26 millió eurót (7,8  milliárd forintot) fizetett ki a szerencsés játékosoknak.