Videoton - Debrecen: Ismét nagy pofont kaphat a Loki

2018-04-21
A két együttes utolsó egymás elleni bajnokijára Debrecenben került sor. A Loki akkor kettőt vágott, ami önmagában szép lett volna, de kapott mellé ötöt. Könyvesék hétközi kupameccset is játszottak, így aligha lesz fitt a hajdúsági együttes szombat este.

Videoton - Debrecen

Online sportfogadás tipp: Videoton győzelem

Unibet odds: 1.52

Kezdés: szombat, 19:30

 

A Videoton és a Fradi nagy versenyt vív a bajnoki címért. A Vidinek ismerős a helyzet, az előző idényben a Kispesttel futott versenyt a piros-kék mezes alakulat, most a Fradival küzdenek az aranyért. Hét forduló van vissza, ebből a hétből kéne jobban kijönni, és akkor lehet ünnepelni a bajnoki címet, és készülni a BL-selejtezőkre.

A Vidi az utolsó bajnokiján a Mezőkövesd ellen csak 0-0-t játszott, fáradtságra hivatkoztak a fehérvári csapatnál, mivel előtte a Kispest elleni bajnokit pótolták, amit amúgy simán nyertek. Most fordult a kocka, mert a Vidi 'pihent' a héten, míg a Loki MK meccset játszott pont a Pancho Arénában a Puskás ellen. Sok köszönet nem volt benne, a Magyar Kupa kapujában elbukott a DVSC. A Pintér-alakulat 4-0-ra győzött, ráadásul Könyvest sérülés miatt cserélni kellett. Ő fontos hiányzó lesz, hisz góljainak köszönhetően harmadik most a Loki. Egyébként előre még tud is cserélni Herczeg Bandi bá', de hátul azért más a helyzet, már ami a minőséget illeti.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

A statisztikát is segítségül hívhatjuk, a két együttes utolsó 9 egymás elleni meccsét kivétel nélkül a Vidi nyerte. Elképesztő széria, ez már nem az a Debrecen, amelyik pár éve zsinórban bajnoki címeket nyert. A debreceni társaság a kupameccset követően nem utazott haza, Telkiben töltötte a bajnoki előtti napokat. Így megspórolt párszáz km-t, de nem valószínű, hogy a kupa elődöntő első meccsén elszenvedett 4-0-ás pofon után remek hangulatban teltek a napok. Tették a dolgukat a srácok, de tuti érződni fog majd a Lokin, hogy fejben sincs ott 100%-ig, és fizikálisan sem lesz a toppon.

Kiesni a DVSC nem fog, láthattuk, hogy otthon a Fradi ellen is képes volt pontot szerezni. Itt a kérdés inkább az, hogy a 3. helyet sikerül-e megtartani. Az UTE és a Kispest is pályázik még a dobogóra, de ahogy alakulnak az események az NBI-ben, valószínűleg a kiesés, a dobogó harmadik és első foka is az utolsó 1-2 fordulóban dől majd csak el.

A Vidi és a Loki utolsó 9 egymás elleni bajnokiját a Vidi nyerte, a mi tippünk, hogy szombaton a fehérvári csapat zsinórban a 10.-et is behúzza.

Címkék: sportfogadás, tipp,