Végtelen ebédszünetet vesz ki a 19 milliárdos lottónyertes

2019-09-20
Nem dolgozik többé az az ausztrál férfi, aki 96 millió dollárt nyert a Lucky Lotteries Mega Jackpot elnevezésű játékon.

 

A Sydney-ben élő férfi - aki azt kérte, hogy ne hozzák nyilvánosságra a nevét – minden idők második legnagyobb egyéni lottónyertese Ausztráliában. Épp a munkahelyén volt, mikor értesítették a nyereményéről. „Csak szórakoznak!!” kiabálta egy pillanatnyi némaság után. „Csak azt tudom mondani, hogy szent sz..r!! Remegek. Azt várom, hogy egyszer csak valaki bejelenti, hogy csak átverés volt az egész.” – közölte a CNN szerint.

 

A szerencsés családapa már alig várta, hogy felhívhassa a feleségét és elmondhassa neki a jó hírt. „Nem hiszem, hogy el fogja hinni. Elég viccelődős alak vagyok, úgyhogy valószínű azt fogja gondolni, hogy szórakozom." – mondta.

 

Tudván, hogy a nyeremény meg fogja változtatni az életüket, a férfi azt mondta, hogy először a gyermekeivel fog törődni, és „megbizonyosodom róla, hogy felkészültek a jövőre”.

 

„Aztán megkeresem a legfelháborítóbb nyaralást, amit csak ki tudok találni. Mindig is szerettem volna utazni, úgyhogy lehet, hogy körbeutazom a világot.” Azt mondta, hogy nem valószínű, hogy a munkahelyén marad a nyereményt követően. „Ebben a pillanatban kezdődik a végtelen ebédszünetem!” – közölte…