Végső tesztelési fázisban az első magyar online kaszinó

2017-02-10
Már a játékok valódi pénzes verzióját, és a fizetési funkciókat teszteli a Vajna-féle online kaszinó – közölte a Világgazdasággal az üzemeltető LVC Diamond Kft.

 

A lap szerint ugyan az LVC nem határozta meg éves forgalmi várakozásait, de a becslések szerint 8-10 milliárd forintos árbevételt is elérhet a monopolhelyzetben piacra lépő társaság. Ami a költségeket illeti: egyes szakértők szerint legalább 500-600 millió, de akár 2-3 milliárd forintjába is kerülhetett a vállalatnak a Finnplayjel, a Play'n'Go-val és az Ezugival való együttműködés, ám üzleti titokra hivatkozva konkrét összeg helyett csak annyit jeleztek: ennek a töredékéről van szó.

 

A vegas.hu 100 asztali és 71 mobil környezetből elérhető játékkal indul. A nyerőgépek mintájára fejlesztett játékok mellett élő stúdióból közvetített black jack és rulettasztalok is várják majd az ügyfeleket. Utóbbiról annyit tudni, hogy a nemzetközi trendhez igazodva azon játékosok igényeit elégítené ki, akik az élő kaszinók nyújtotta környezetre vágynak, miközben online teszik próbára szerencséjüket. A játékosok stúdióból sugárzott játékok kimenetelére tehetik meg tétjeiket, tehát akárcsak egy élő kaszinóban, valódi pörgetések és valódi leosztások döntenek.

 

A nemzetközi statisztikákkal összhangban az e-pénztárca-szolgáltatások terén számít a vállalat a legnagyobb forgalomra, de feltöltőkártyás és készpénzes befizetésre is lesz lehetőség.

 

Jelenleg ez a kép fogadja a látogatókat...