Valencia - Atletico Madrid: Ez lehet Joao Felix idénye

2020-11-28
A spanyol bajnokság két fő favoritja, a Real Madrid és a Barcelona eddig nem igazán szerepel úgy, ahogy elvárható lenne. Főleg a katalánok betliznek sokat, de a Királyiak is bőkezűen szórják a pontokat. A Sociedad és az Atletico viszont szorgosan gyűjtöget, nem kizárt, hogy kettejük közül kerül ki a bajnok.

Valencia CF - Atletico Madrid

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp:  Atletico Madrid lövések száma 12,5 felett

Unibet odds: 1.72

Kezdés: 2020.11.28. 16:15

 

Vesztett pontokat tekintve a bajnokság listavezetője az Atleti Madrid. Mindössze 4 pontot hullajtott el 8 meccs alatt, ez nagyon jó arány, figyelembe véve azt, hogy a Real Madrid 10, a Barca pedig 13 pontot szórt már el, ráadásul a Barca ezt 8 meccs alatt tette meg.

Az Atleti tehát surranó pályán célba érhet, de nagyon a szezon elején járunk még. A helyzet ugyanakkor bíztató, az már kevésbé, hogy Simeone nem számíthat Suarezre, és a covid szövődményeit nyögő Diego Costára. Costa túl hamart tért vissza az edzésbe, a jobb lábában találtak vérrögöt, amit a koronavírusnak tulajdonítanak, azonnal leállították az edzésről, még egy ideig biztosan nem léphet pályára.

Még jó, hogy az amúgy sokat sérült Joao Felix egészséges, és még formában is van, ahogy a támadók közül Llorente és Carrasco is. Carrasco játéka rengeteget fejlődött erre az idényre, igazi csapatember, ráadásul sokat segít a védekezésben is, és ez az, ami tetszik Simeone mesternek, őt pedig a pályán tartja. Llorente tud kilencest és szélsőt is játszani, szóval nem kell félteni a 'ticót.

Ami az ellenfelet, a Valenciát illeti, ebben az idényben talán az Európa Liga indulás kiharcolása lehet cél, az reálisnak tűnik. Nagyon megfiatalodott a csapat, ezáltal viszont gyengült is. Mint a fiatal csapat szerte a világon, nagyon hektikusak. Ugye nem kell messzire menni, a Valencia megverte a Real Madridot, de nem bírt az Alavés csapatával, kikapott az Elchétől a Madrid elleni siker előtt...

Ami neuralgikus pont, az a védelem, hisz ott nagy a baj. Gabriel Paulista mellett Guillamón játszik, aki időzített bomba. Csupaszív játékos, megy ő ezerrel, de fizikálisan se nem elég gyors, se nem elég magas, szóval rajta találnak fogást az ellenfelek. Gaya sérült, akad ott baj bőven, hisz Mangala és Diakhaby sem olyan spíler, akik meccsenként ne hibáznának mondjuk fejenként két-két végzeteset.

A tippünk ezúttal a statisztikára, meg úgy a látottakra épül. A Valencia védelme szellős, nem zár, nem acélos. A stat. is alátámasztja, a Túria-parti társaság 15,1 lövést enged az ellenfeleknek átlagban, ennél csak az újonc Elche rosszabb. Miközben a 'tico már rég nem az a csapat, amely pár éve volt. Kevés lapot gyűjt, szabályosan játszik, és sokat kísérletezik. Direkt focit játszik, és bizony meccsenként a 3. legtöbb lövést küldi kapura, 13 felett van átlagban, ezt pedig csak a Barca és a RM mondhatja el.

A tippünk, hogy az Atleti hogy az Atleti hozza az átlagot, és 12,5-nél több kísérlete lesz. Ez 1,72-es odds az unibeten, egész korrekt ajánlat.

Címkék: sportfogadás, tipp,