UMMC Ekaterinburg - Euroleasing Sopron: Szállítjuk a tutit!

2018-04-22
Tuti tipp a sportfogadásban nem igazán létezik, de ahogy írni szoktuk, ez most közel áll hozzá. A Sopron bár hazai pályán játszik az Euroliga Final Fourban, ez a Ekaterinburg verhetetlennek tűnik.

Ekateringburg - Sopron

Online sportfogadás tipp: Ekateringburg pontjai 75.5 felett

Unibet odds: 1.79

Kezdés: vasárnap 20:00

 

A Ekaterinburg 84 pontot dobott az elődöntőjében a Kursk ellen, de úgy:

  • -hogy Torrens, a legjobb európai női kosaras egy mezőnydobása volt jó, pedig 8-szor kísérletezett, és 30 percet játszott
  • -hogy a 4. negyedben már nem koncentrált a Ekaterinburg, hisz a győzelme biztosítva volt
  • -hogy a Kurszk is brutális erős csapat, amerikai válogatott játékosokkal a keretben áll fel a UMMC ellen

Gyakorlatilag verhetetlen a UMMC, ha komolyan vesz egy találkozót, márpedig nehéz elképzelni, hogy pont a döntőt szórakozza el. A Sopron ereje egyértelműen a csapategységben rejlik, jó volt látni, ahogy küzdenek az elődöntőben, vagy előtte a Fener ellen.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

Egyénileg a Sopron és a Ekaterinburg keretét, kezdőjét és padját felesleges összehasonlítani, nagyjából olyan, mintha a Vidit meg a Fradit a Real Madriddal és a Barcelonával hasonlítanánk össze. Nem lehet, illetve lehet, csak értelmetlen. Grinerrel a palánk alatt nem tud majd mit kezdeni a Sopron, ha őt kettőzik, akkor más marad üresen. Torrens az elődöntőben betlizett, de talán a legjobb európai játékosról beszélünk a személyében, picit olyan ebben a női mezőnyben, mint Kevin Durant a férfiaknál. Mindenben jó, ha nem lépsz oda rá, akkor átdob, ha odalépsz, akkor egy-egyben megver. Rá sem igazán van embere a Sopronnak, de tényleg fölösleges összehasonlítani a két együttes posztokra bontva, mert egy párharc sincs, ahol a Sopron javára lehetne legalább egyet kihozni.

Egyedül az egységben bízhat a magyar együttes, ha 110%-ot hoz, talán sikerül 20 ponton belül maradni. Sajnos ez a realitás, és mi ebben a realitásban bízunk. Az elődöntőben Moore-ék az első három negyedben 69 pontot szórtak, de tényleg úgy, hogy saját szintjükhöz képest nem játszottak extrát. Griner mezőnyszázaléka sem érte el az 50 %-ot, Torrenst említeni is kár az 1/8-al mezőnyből. Mi lett volna, ha még Torrens is csak átlagosan játszik. Sajnos nem elképzelhetetlen, hogy a 100-at is alulról karcolja majd a UMMC, egy döntőben pedig tényleg csak akkor fognak picit kiengedni, amikor már 20-25 lesz közte, a pontjaik száma pedig az egekben.

Ráadásul hiába hazai pálya a Soproné, itt ilyen világsztárok ellen a hazai pálya sem fog lejteni, ebben biztosak lehetünk. Ha minden összeáll a Sopronnál, egy tisztes vereség benne lehet, de hogy legalább 76-ig eljut a UMMC ismét, abban majdnem biztosak vagyunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,