Újpest - Kisvárda: Jöhet a harmadik pofon!

2018-08-05
A Kisvárda vezetősége és Kondás mester két vesztes meccs után szerződést bontott. Nem egyeztek az álláspontok, az okokat sejtjük.

Újpest - Kisvárda

Online sportfogadás tipp: Újpest góljai 1.5 felett

Unibet odds: 1.49

Kezdés: vasárnap, 18:00

 

Az Újpest itthon még nyeretlen, ami valószínűleg az EL-menetelés kárára írható. A lilák kiverték a jóval esélyesebb Neftchit, aztán jött a Sevilla elleni két találkozó. Nem vallott szégyent az UTE, csak a realitást láttuk.

Viszont Vignjevic mester elégedett volt a fiúk teljesítményével, és lehetett is. Küzdöttek-hajtottak, többet mi sem várhattunk, mint őszinte ellenállást, és azt a becsületgólt, ami meg is született Zsótér révén. Az UTE egységes csapat, a Sevilla ellen pedig még kisebb lett volna a két meccs alapján a különbség, ha nincs az odavágón a kiállítás, és nincs egyéni hiba.

Ami viszont a Kisvárdát illeti, ott nagy a baj. Első éve az élvonalban, de a különbég óriási a másodosztály és az első között. Ráadásul Várdán egy meglehetősen új csapat épül(t), és az látszik, hogy nincs még összepattintva a sok puzzle darab. Hogy is lenne, a játékosok alig ismerik egymást, miközben az UTE magja évek óta együtt játszik

Kétszer is belefutott egy 4-0-ás zakóba a Kisvárda, kiállítások, büntetők sújtották a keleti együttest. Igazából a Vidi és a Honvéd is lazán gurított egy négyest, katasztrófa a Kisvárda védekezése. Sok-sok hiba jellemzi, büntetőket hoznak össze, kiállításokat, aztán szegény embert az ág is húzza, a Honvéd elleni meccsen öngóllal is besegített a szabolcsi csapat az ellenfélnek. Akad várdai szurkoló, aki szerint nem is azzal van baj, hogy sok a légiós, hanem azzal, hogy ezek a légiósok nem igazán képviselnek minőséget. Közben itt az UTE, amely egységes, a keret alig változott nyáron, egy irányba húz a csapat és edző, itt az ideje, hogy az NBI sereghajtója ellen megszerezze a lila-fehér mezes csapat is az első győzelmét a szezonban.

Címkék: sportfogadás, tipp,