Tovább csökkent az online póker forgalma

2013-11-28
A legújabb adatok szerint a készpénzes pókerjátékok forgalma 12 százalékkal kisebb, mint tavaly ilyenkor.

 

A PokerScout adatai azt mutatják, hogy a PokerStars megőrizte domináns pozícióját a lista élén: hétnapos átlagot nézve 23 ezer cash játékos fordult meg itt, míg a lista második helyén álló iPoker Networknél csak tizedennyien, 2.500-an játszottak. 

 

Ettől nem sokkal lemaradva a Full Tilt Poker és a 888Poker áll a harmadik helyen, ezekben az online termekben hétnapos átlagban 2.300 pókeres játszott. A közelmúltban a Full Tiltnek ugyan sikerült feltornásznia magát egy időre a második helyre, de mióta a hónap elején lezárult a Big Bonus elnevezésű promóciójuk, mintegy 14 százalékkal esett a játékosforgalom. 

 

Ezen a héten elindult az online szerencsejáték New Jersey-ben is, mely a várakozások szerint körülbelül 300 millió dolláros bevételt fog termelni Atlantic City kaszinóinak, és adóbefizetés formájában 45 millió dollárral gazdagítja majd az államkincstárat.  A friss mérések szerint az indulás után a WSOP vezeti a mezőnyt, de szorosan követi a PartyPoker, az Ultimate Poker és a 888 All-American Poker Networkje. Mivel ez a sorrend az indulást követő kevesebb, mint egy hét adatait tükrözik, a következő heti eredmények jobban fogják mutatni a tényleges piaci részesedéseket. 

 
Címkék: online játék, póker,