Tippmix tippek: Véget ér a világbajnokság

2014-07-11
A hétvégén véget ér a brazíliai foci-vb, nem hagyhatjuk parlagon a meccseket. Kezdődik a szlovák bajnokság, az osztrákok pedig kupafordulót rendeznek!

016 Slovan Bratislava- Podbrezova

Tipp: Slovan nyer @ 1.23

Rajtol a szlovák bajnokság, az előző kiírás bajnoka lett. Mérlege 24-3-6-os volt, magabiztosan húzza be a Slovan a bajnoki címet. Most hazai pályán kezd a csapat az újonc Podbrezovával, amely csapat edzőmeccseken sem villogott. A Slovan kerete a legerősebb Szlovákiában, és ez a csapat már túl van egy tétmeccsen. Múlt héten a Kassát verték a Szuperkupán, ezek után a friss feljutó Podbrezova csapata nem lehet akadály a győzelem útjában. Vittekék magabiztos győzelmet aratnak, és aligha fogják sokáig húzni a dolgot, hisz jövő héten már BL-selejtezőt játszanak a The New Saints ellen. Nyer a Slovan, nem fog megbotlani az első fordulóban!

 

107 V Sollenau - Salzburg

Tipp (1-0) Salzburg @ 1.25

Osztrák kupa, illene tehát vigyázni vele. Nagy bundák sorozata, szóval aki érzékeny az ilyesmikre, az vegye ki a listából. Mi viszont bevállaljuk, ez a Salzburg ugyanis egy rendkívül erős csapat. Tavaly ontották a gólokat a bajnokságban, EL meccsen egyenesen megalázták az Ajaxot. Alan és Soriano tényleg futószalagon gyártotta a gólokat, olyan szinten támadnak le, hogy az ellenfelek labdával nem tudják átlépni a félpályát. Ausztriában egyeduralkodó csapat, a ragionalligás Sollenau nem lehet méltó ellenfele ennek a Salzburgnak. A Red Bull vélhetően edzőmeccsként tekint a meccsre, és ha 30-35 %-ot ad ki magából a vendég-együttes, itt akkor is gólokkal kell nyernie. Alapesetben 8-10 gól van a két együttes között, ha elszórakozza a meccset a Salzburg, akkor is nyer 4-0-ra.

 

137 H Brazília -  Hollandia

Tipp: Brazília gólt szerez @ 1.15

Mindenki tudja, hogy Brazília 7-1-re kikapott a németek ellen. Mocskosul nagy zakó volt az, idő kell, mire igazi súlya lesz. Egyébként sokan végső győztesre is esélyesnek tartottuk a Selecaót, most pedig a magyar válogatottal hasonlítgatjuk össze. Az a 90 perc igazi katasztrófa volt, de az igazat megvallva a hollandok is szomorkodhatnak. Közel voltak a döntőhöz, ám a nagy varázslóként emlegetett van Gaal annyira buta volt, hogy Robben végig a bal szélen játszatta. Ha jobb oldalon játszik, a kabinetmozdulatából egyet-kettőt csak láthattunk volna. Így a holland csapat kapura sem lőtt 90 perc alatt, szóval legalább akkorát égtek ők, mint a brazilok. Ez egy igazi flúgos találkozó lesz, a brazil srácok nagyon mélyen vannak, de szívből fognak játszani. David Luizék egy gólt tutira lőnek, és mivel visszatér Thiago Silva, talán hátul is stabilabbak lesznek. Tény, hogy nincs Neymar, de majd a védők összehoznak egy gólt, hisz a támadók katasztrofálisak. Oscar még csak-csak elmegy, de Hulk és szegény Fred számára ez a torna egy igazi rémálom. Ugyanakkor kötelessége javítani a csapatnak, egy gólt pedig be fognak kotorni. A németeknek is rúgtak, más kérdés, hogy mennyit kaptak előtte...

 

214 H Németország - Argentína

Tipp: (1-0) Németország @ 1.31

Hány jó meccse volt eddig az argentin csapatnak? Konkrétan egy sem. A futball szégyene lenne, ha Argentína VB-t nyerne. Di Maria nélkül halott a csapat, Messi egyedül semmit sem ér. Pláne nem a németek ellen, a Nationalelf ráadásul a 7-1-es győzelme után tényleg sérthetetlennek tűnik.

VB-döntőt csak nem bundáznak meg, bár valójában senki sem érti, hogy amikor mindenki a németekre fogad, miért nem csökken a szorzójuk... Ezért vagyunk mi is óvatosak, így csak egy gólos előnyből fogadjuk meg a német győzelmet. Kikapni nem fog a Nationalelf, ez az Albiceleste igazából egy rossz vicc, nem több. Az a csapat, ahol Demichelis a belső védő, és meccseken keresztül nem kap gólt, az olyan dolog, amit nem lehet megmagyarázni. Németország játssza jelenleg a legjobb futballt a világon, és meg is nyeri a VB-t. Messi egyedül kevés lesz, di Maria nélkül pedig esélytelen az argentin együttes.

 

Ezúttal tehát nem vállaltuk túl magunkat. Az odds nem túl magas, ellenben minden tipp 'tuti'. Sok szerencsét mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,