Tippmix tippek: Szombati szeló

2014-08-30
Van esemény bőven, így van miből összeválogatni egy szelvényre való tippet.

123 H J-W Tsonga - P. Carreno-Busta

Tipp: Tsonga @ 1.08

Nem nagyon kell magyarázni a tippet. Tsonga jó formában van, sőt vannak olyanok is, akik a végső győzelemre is esélyesnek tartják. Carreno-Busta nem az a srác, aki megállítja a franciát. Az odds nem túl nagy, de nem is ér többet Tsonga győzelme.

131 H Leverkusen - Hertha

Tipp: Leverkusen @ 1.45

Divat lett a Leverkusenre fogadni, de nem véletlenül. Ez a csapat Schmidt mesterrel új színt hozott a Bundesligába. Őszinte focit játszik a Leverkusen, méghozzá nagyon. A mester a Salzburgtól érkezett, és a Salzburg az osztrák bajnokságban egyeduralkodó. Az a letámadásos foci, amit a Salzburg játszik, az nagyon sok ellenfél számára kellemetlen. Nos valami hasonlóval próbálkozik a Leverkusen, és eredményesen teszi. Nem véletlen, hisz itt minőségi játékosok játszanak, sokkal erősebb keret ez, mint amilyennel Salzburgban dolgozott Schmidt. Érkezett Calhanoglu a támadó szekcióba a nyáron, Kiessling bomba formában van, és a koreai Son is jól pörög. Kegyetlen erős csapat, láthattuk múlt héten, ahogy megölték a Borussia Dortmund játékát ezzel a letámadással. Az biztos, hogy ez a harcmodor sok csapatnak okoz majd gondot, főleg itt a bajnokság elején, amíg ki nem találnak ez ellen valamit.

150 V Burnley - Man. United

Tipp: Man United @ 1.55

Van rizikó a tippben. Van de vállalható. A Man United nem kezdte jól a szezont, de mit mondjunk a Burnley-re. Két zakóval nyitott a csapat, kikapott a Chelsea ellen, és kikapott a Swansea ellen is. Vereséget szenvedett a Ligakupában, szóval nincs a toppon a United ellenfele.

A Vörös Ördögöknél sérült Fellaini, Lingard, Ander, Carrick, Shaw és Anderson, de ez nem indok a pocsék rajtra. Itt az alkalom, hogy a United behúzza első bajnoki győzelmét az új szezonban. Az a csapat, amely az amerikai túráján ronggyá verte Európa legjobb csapatait, az nem engedheti meg magának, hogy a Burnley ellen se nyerjen. Ez az 1.55-ös odds jó, még akkor is, ha nincs a toppon a United.

Várható kezdő a Manchester Unitednél: de Gea-Jones-Evans-Blackett-Januzaj-Fletcher-di Maria-Young-Mata-Rooney-Van Presie

181 H Atletico Madrid - Eibar

Tipp: Atletico @ 1.22

Az Atletico Madrid nem bajnokhoz méltóan játszott a Rayo ellen, egy gyenge, tesze-tosza játékkal összehozott 0-0 nem bajnokhoz méltó. Nem ezt szoktuk meg a csapattól, de van ilyen is. Simeone ráadásul el van tiltva, így a segédedző, Burgos meccsel. Most otthon játszik a bajnok, ez pedig teljesen más meccs lesz, Az Eibar meglepetésre lenyomta a nyitókörben a Sociedadot egy gyönyörű szabadrúgás-góllal, de idegenben, ráadásul az Atleti otthonában aligha lesz esélyük nyerni. Bitang erős csapat a hazai, az a Rayo elleni kisiklás pedig valószínűleg annak volt köszönhető, hogy a Szuperkupa meccs sokat kivett a csapatból. Most volt idő pihenni, szegény Eibar valószínűleg pont nélkül kullog haza. Hogy tipikus Atletis 2-0, avg egy nagyobb arányú KO kerekedik ki a meccsből az részletkérdés.

Címkék: sportfogadás, tipp,