Szülinapos számokkal nyert a lottón a szülinapján

2019-08-02
Különösen szerencsésnek bizonyultak a születésnapok annak az amerikai nőnek a számára, aki egy születésnapokból álló számkombinációval nyert a lottón a saját születésnapján.

 

A Georgia Lottery közleménye szerint a 61 éves Joyce W.-nek valami egészen különleges születésnapi meglepetésben volt része, mikor 100.000 dollárt, tehát úgy 30 millió forintot nyert a július 27-i Powerball sorsoláson.

 

“Mindig örülünk a nyerteseinknek, és ez az eset tényleg különleges, hiszen egybeesett Joyce születésnapjával.” – nyilatkozta a Georgia Lottery elnöke-vezérigazgatója, Gretchen Corbin.

 

Joyce az ötből négy számot eltalált a kisorsoltak közül (melyek az 1-19-31-48-61 + 6 voltak). Elmondása szerint a számai az édesanyja és a férje születésnapjait reprezentálták, a 61 pedig az életkorát. “Az életkoromat, és az édesanyám valamint a férjem születési dátumát játszottam meg. Édesanyám már meghalt, de mindig szeretett lottózni, lelkes játékos volt.”

 

Mikor megtudta, hogy nyert, nem akarta elhinni. „Sokkos állapotban voltam. Egyszerűen nem tudtam elhinni. Felhívtam a férjemet, és ő sem akarta elhinni. Annyira boldog és meglepődött vagyok. Olyan, mintha, édesanyám lemosolyogna rám az égből. Nagyon szerencsés vagyok.”

 

Joyce azt tervezi, hogy a nyereményből felújítják a házukat, melyet nemrég vettek meg a férjével.

 

 

Lottózással most luxus utat nyerhet Monte Carlóba

  

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán