Szívműtétje után kapott sorsjeggyel nyert százmilliókat egy férfi

2022-01-14
Egy massachusettsi férfi több szempontból is új életet kapott – éppen most nyert 1 millió dollárt, miután sikeres nyitott szívműtéten esett át.

 

Alexander McLeish november elején nyitott szívműtéten esett át. A barátaitól kapott jókívánságok között volt egy kártya is, melyben három sorsjegy volt elrejtve – ezek egyikével 1 millió dollárt, azaz úgy 325 millió forintot nyert. 

 

És ha ez nem lenne elég – a nyertes sorsjegy két előjelet is tartalmazott: Amikor McLeish elkezdte lekaparni a szelvény „Your Letters (Az Ön betűi)” mezőjét, az első három betű a saját monogramja (AWM) volt. Aztán, a következő szó jelent meg a mező alján: „HEART (SZÍV”).

 

McLeish úgy döntött, hogy nem életjáradékként, hanem egy összegben veszi fel a nyereményt, így 650 ezer dollárt kap a lottótársaságtól.

 

Jól teszi, ha McLeish ragaszkodik ehhez a gyermekkori barátjához, akitől a sorsjegyet kapta, mert jópár évvel ezelőtt már nyert egyszer 1000 dollárt egy ugyanettől a barátjától a születésnapjára kapott sorsjeggyel.

 

McLeish a Boston Herald újságírójának úgy nyilatkozott, hogy még nem döntötte el, hogy mennyit fog adni a nyereményből a barátjának, Larry-nek. Azt is tervezi, hogy a nyeremény egy részét felnőtt fiainak adja, és el szeretne utazni a Bahamákra is. Felajánlotta feleségének, hogy vesz neki egy új autót, de ő elhárította az ötletet. Pár számla kifizetésén túl nem sok ötlete van még a pénz sorsára, és ahogy az orvosok is rábólintanak, szeretne visszamenni dolgozni. 

Online kaparós sorsjegyek a Lottoland kínálatában

 
Címkék: lottónyertes, sorsjegy,