Százezret veszített, bombával fenyegetőzött a kaszinóban

2021-06-07
A feszültség levezetésének nem éppen legjobb módját választotta…

 

Egy floridai nő – miután 380 dollárt (azaz úgy 110 ezer forintot) veszített egy nyerőgépen – betelefonált a Seminole Hard Rock kaszinóba, és azt mondta bombát helyezett el az épületben. A 23 ezer négyzetméteres Seminole Hard Rock Tampa kaszinóban 5.000 nyerőgép, 179 játékasztal és 46 pókerasztal kapott helyet. Egy ilyen létesítményben igen nagy pusztítást vihetne végbe egy bomba.

 

A rendőrség visszanyomozta a mobiltelefonról érkező hívást, és viszonylag könnyedén eljutottak az 54 éves Adele Belizaire-hez. A clearwateri rendőrkapitányság Clearwater Beach egyik szállodai szobájában találta meg a nőt, aki beismerte, hogy ő hívta fel hamis bombariadóval a floridai kaszinót.

 

Belizaire elmondta, hogy miután 380 dollárt veszített a Hard Rock nyerőgépén, visszatért szállodai szobájába, hogy „kifújja a gőzt”, és dühét végül aztán a bombariadóval vezette le.

 

Belizaire jelenleg a Pinellas megyei börtönben tölti az idejét előzetesben. A floridai törvények értelmében hamis bombariadó miatt kár 15 év börtönbüntetést és 10 ezer dolláros büntetést is kaphat. 

 
Címkék: kaszinó,