Sportfogadás tippek: Valencia CF - Real Sociedad

2018-02-25
A Valencia-Real Sociedad párharcok a közelmúltban a gólokról szóltak, és nagy a valószínűsége, hogy most sem lesz ez másként

Valencia CF - Real Sociedad

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bwin odds: 1.50

Kezdés: vasárnap 18:30

 

Amíg kis országunkban masszív mínuszok röpködnek, addig a spanyoloknál már érezni a tavaszt. Délen főleg, de azért ott Valencia környékén sem kell már a mínuszoktól tartani. Az időjárás adott a jó focihoz, és adott két megfelelő felfogású csapat is.

A Valencia szeretné megtartani a 4. helyet, ami még BL-indulást ér, ehhez pedig meccseket kell nyerni. A Túria-parti együttes három meglepő zakó után kétszer nyerni tudott, és most is esélyes. Az ellenfél az a Sociedad, amely pontjai zömét otthon gyűjti be. Idegenben régóta nyeretlen, viszont legalább rendre szórakoztató meccset prezentál.

Meglepő lenne, ha az északi együttes most tudna nyerni, amikor például hiányzik Rulli, a kezdő hálóőr. De a Valencia sem lehet elégedett, mert hazai oldalon a védelem foghíjas. Pereira és Garay sem játszik, és a középpályán használt szűrőként funkcionáló Kondogbia játéka is kérdéses. Igen ám, viszont a kreatív zóna teljes, egészséges Soler és Guedes is, akik teljesen felépültek, és kezdenek játékba lendülni. Elöl ott lehet Mina és Moreno, vagy akár Zaza, ha a mester neki szavaz bizalmat. Parejo is játszik, szóval a kreatív focistákból most nincs hiány hazai oldalon.

A Mestallában egyértelmű esélyes a Valencia, viszont a Sociedad veszélyes együttes. Néha az ellenfelekre veszélyes, néha önveszélyes. A Betis mellett a Sociedad az a csapat, amely lőtt már minimum 40 gólt a ligában, és kapott is legalább ennyit. A baszk együttes a lőtt gólokat tekintve a 4. helyen áll a bajnokságban, viszont kapott gólokat tekintve hátulról a negyedik.

Egyébként Zurutuzáék egy jó tavaszi szériát elkapva még simán odaérhetnek EL-indulást érő pozícióba, de amíg a védekezés olyan, amilyen, addig erre kevés a sansz. Most még a rendre bravúrok sorát bemutató Rulli is hiányzik a kapuból, így az otthon rendre őszinte focit bemutató Valencia ellen sem várhatunk gólszegény összecsapást.

A két együttes utolsó három találkozója 5 gólt hozott, hátha hozzák a csapatok ezt a minimum 5 gólt vasárnap is.

Címkék: sportfogadás, tipp,