Sportfogadás tippek:Valencia CF - FC Barcelona

2013-09-01
A Valencia és a Barca együttesi sincs kirobbanó formában, ettől függetlenül a ma esti találkozójuk megtekintése kötelező porgram! Tippünk is van, méghozzá elég tuti!

Valencia CF - FC Barcelona

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.57

Iroda: Bet365

Kezdés: ma 21:00

A Valencia nem kezdte jól a szezont. Nyertek a Malaga ellen, de nagyon gyenge focival. Aztán a 2. fordulóban már belenéztek a pofonba, 1-0-ás vezetésről kaptak ki 3-1-re az Espanyoltól. Formán kívül van a csapat, ám a Valencia hasonlóan a Betishez, miindig felpörög ezekre a meccsekre. Néha-néha rendesen elverik őket, de ha megnézzük, hogy a Barca utolsó három Mestalla-beli meccsén nem nyert, felköthetik a gatyát most is.


Más csak azért is, mert nincs kirobbanó formában a katalán együttes sem. A Levante elleni gála óta nem volt egy normális meccsük. Egy Adriano góllal verték a Granadát, majd a 'tico elleni két találkozó is arról árulkodott, hogy nincs még kész ez a Barca.

Hazai oldalon Fede sérült, Alcácer, Barragán, Víctor Ruiz és Piatti pedig Djukic döntése nyomán marad ki a keretből ma este.

Vendég oldalon Adriano és Messi játszik, ha Tata MArtino is úgy akarja, Xavi és Alexis viszont el sem utazott a többiekkel.

Várható kezdők:

Valencia:D. Alves – J. Pereira, Rami, R. Costa, Bernat – Javi Fuego, Parejo – Feghouli, Banega, Pabón – H. Postiga

Barcelona: Valdés – Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Fábregas, Iniesta – Pedro (Tello), Neymar, Messi

A Valencia tehát remélhetőleg másik arcát mutatja majd. Hogy nyernek-e, vagy pontot szereznek, azt nem tudni, de arra nagyon jó esély van, hogy gólt lőnek. Eddig nem vették be Valdes hálóját, de a Levante és a Granada sem nagyon forszírozta a támadást. (bár mintha a Granada kapufáig már eljutott volna egy kósza akció révén)

Szóval most lesz igazán tesztelve először bajnokin a Barca védelme, a mi tippünk pedig az, hogy nem ússzák meg bekapott dugó nélkül. Az utolsó 5 alkalommal, amikor a Barca a Valencia vendége volt, mindig kapott (és lőtt is) gólt.

Így lesz ez ma is, mindkét együttes meg akarja mutatni, hogy jobbak, mint amit eddig láttunk. Jó kis gólfesztivál is lehet ebből, kár lenne elszalasztani a meccset, és a tippet is!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,