Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - PSV

2016-03-14
Hollandiában 0-0-ás döntetlent játszott a két együttes, így a visszavágó előtt minden nyílt maradt. A PSV-nek még nyerni sem feltétlenül szükséges, minden olyan döntetlen, amely nem 0-0, már a PSV továbbjutását eredményezi.

Atletico - PSV

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.33

Iroda: winmasters

Kezdés: kedd, 20:45

 

A szórakozásunk szempontjából jól jött, hogy Eindhovenben 0-0-át játszott a két együttes, így bőven maradt izgalom a visszavágóra. A 0-0-ás eredmény az első meccsen azt jelenti, hogy amíg a visszavágó is 0-0-ra áll, addig mindkét csapatnak 50% esélye van továbblépni. Elméletileg...

A fogadóirodák viszont 1.25-ös oddsal fizetnek az Atleti továbbjutása esetén, a PSV továbbjutása 4.00-szeres szorzót ér. Az Eindhoven otthon nem kapott gólt, ami nagyon fontos volt részükről. Nem kapott, ugyanakkor Madridban simán betalálhat, akár többször is. Tény, hogy nem szokása az Atletinek gólt kapni, de egy gólt bármikor bárki találhat. Aztán ha Guardadóék betalálnak, az Atletinek min. kettőt kell rúgni a továbbjutáshoz. Ha 1-1, 2-2, 3-3, vagy több gólos döntetlen születik, akkor meglepetésre a PSV lép tovább.

Furcsa helyzetben van tehát az Atletico, mert egyrészt otthon nyílván nem fog bekkelni, és 0-0-ra játszani, másrészt nem nyílhat ki nagyon, mert a PSV-nél akadnak gyors-lábú játékosok, és simán végigvihetnek egy-két kontrát.

Persze a meccs esélyese az Atleti, igen magabiztos együttes. Simeonét nem nagyon izgatta, hogy Hollandiában csak 0-0-ra futotta. Otthon a Vicente Calderónban vélhetően 10-ből 9-szer a 'tico bedarálja a PSV-t. A jó forma adott, a Primerában Griezmannék utolsó három meccsüket megnyerték, ráadásul -az Atletitől szokatlan módon- minden egyes meccsen három gólt lőttek. Ez az Atletico esetében már gólfesztiválnak számít, a Sociedadot, a Valenciát és a Deport is 3-3 góllal terhelték.

Teljesen más képe lesz ennek a 90 percnek, itt a hazai csapat fog dominálni, és bár az Atleti játéka nem feltétlenül a labdabirtoklásra épül, itt min. 60-40 lesz a százalékos arány a hazai együttes javára. A nyomás eredménye lesz, hogy előbb-utóbb a hazai csapat vezetést szerez, aztán a PSV-nek sincs mit őrizgetni. Egyébként a holland együttes olyan szempontból nincs könnyű helyzetben, hogy az Eredivisieben ilyen stabil együttessel nem találkozhat. Ahogy Gabiékat ismerjük, hengerelni fog a 'tico és nyer 2-0-ra. Nyerhet épp 1-0-ra is, ami nekik jó, nekünk a tipp szempontjából nem, de ha vezet a hazai csapat, a PSV-nek kockáztatnia kell, és egyre többet. Aztán vagy valami csoda folytán betalálnak az eindhoveniek, vagy Griezmannék rúgnak újabb gólt.

Érdekesség, hogy a PSV utolsó 5 idegenbeli bajnokiját megnyerte, ám teljesen más a helyzet a BL-t illetően. Ott már elvétve nyer meccset a PSV, utolsó 8 fellépésük eredménye 1-1-6. Egy remi és egy siker mellett hat zakó, és a hat zakóból négy olyat is ki tudunk venni, ahol min. három gólt kapott a holland együttes. Teljesen más felfogásban lép majd pályára otthon az Atleti, amíg Hollandiában a vereség elkerülése volt a cél, ezt a meccset a Simeone-csapat meg akarja nyerni, és vélhetően meg is fogja. Tipp 2-0, vagy 3-0, de a mi szempontunkból igencsak jól jönne egy korai vendég-gól is! Az még tudna egy kis fűszert adni ennek a visszavágónak.

(Várható kezdőcsapatok később)

 

Címkék: sportfogadás, tipp,