Sportfogadás tippek: Zaragoza - Mallorca

2013-04-27
Ma késő este Zaragoza - Mallorca találkozót rendeznek. Kiesési rangadó a javából, a meccs fontosságát bizonyítja, hogy a Barca és a Real meccse is ezen összecsapás elé került a programban.

Zaragoza - Mallorca

Tipp:  7.5 lap felett

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A 33. forduló előtt a Zaragoza a sereghajtó 27 ponttal, míg a Mallorca a legjobb kieső 28 egységgel. Nagyjából hat csapat 'pályázik' a három kieső helyre, de az Osasunától lefelé tényleg egyik csapat sincs biztonságban. Sőt a Bilbao is retteghet még, pláne ha me nem szerez pontot a Barca ellen...

Zaragoza - Mallorca meccs, és a tippünk most nem a győztesről szól, nem a gólokról, hanem a lapokról. A mérkőzést Alfonso Alvarez vezeti majd, az egyik legnagyobb kártyás a spanyol bírói testületben. Idén a Betis-Atletico meccsen volt a legtermékenyebb, két pirossal és 8 sárgával sikerült levezetnie azt a találkozót. Mostanában sem változtatott a felfogásán, utolsó 4 meccséből kettőn is felmutatta a pirosat, nem nagyon szokott mérlegelni Alvarez spori.

Legutóbb, amikor a Zaragozának vezetett, kilenc sárga mellett egy pirosat is felmutatott. A Mallorca együttesének még ősszel fújt utoljára, nyolc sárgával hozta le a találkozót...

Ma is számíthatunk lapokra, rengeteg sárga lesz, és pont ezért a piros sem zárható ki. Óriási a tét, és ilyen tétnél egyik játékos sem szeretné, ha netán rajta menne el a meccs. Rengeteg szabálytalanság várható, és Alvarez sporinál elég könnyen előkerül a lap a zsebből.

Fontos megjegyezni, hogy a piros lap kettőnek számít. Egy játékos maximum három 'pontot' kaphat, ennél a fogadási típusnál tehát ha egy játékost sárga lap után második sárgával küldenek le, az 3 lapot jelent.

Alvarezben nem fogunk csalódni, biztosan hozzáteszi a találkozóhoz a magáét, ahogy megszokhattuk tőle :D

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,