Sportfogadás tippek: Wolfsburg - Napoli

2015-04-16
Az Európa Ligában nyolc csapat maradt versenyben. A négy találkozó közül a legtöbb gólt a Wolfsburg-Napoli mérkőzésen várjuk.

Wolfsburg - Napoli

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

 

Elképesztően jó szezont fut a Wolfsburg. Nagyon úgy néz ki, hogy a Bundesligában a Bayern mögött magabiztosan a második helyen ér célba, áll a német kupában, és itt az EL-ben is. A Wolfsburg egységes és erős csapat, és a sorozatterhelés ellenére még mindig éles tudott maradni a szezon vége felé is.

A Napoli viszont nem az igazi az elmúlt hetekben. A Nápoly egyre lejjebb csúszik a Serie A tabelláján. Hétvégén ugyan nyert a Partenopei a Firenze ellen, de még így is csak a 4. helyen áll, amely pozíció az olaszoknál nem ér BL-indulást. Viszont a Fiorentina elleni 3-0-ás siker talán adott egy kis lökést a Napolinak, alapvetően egy jó csapat ez, amely látványos, kreatív focit játszik.

Várható kezdőcsapatok:

Wolfsburg: Benaglio-Vierinha-Naldo-Knoche-Rodriguez-Gilavogui-Luiz Gustavo-Perisic-de Bruyne-Caligiuri-Dost

Napoli: Andujar-Maggio-Albiol-Koulibaly-Stinic-David Lopez-Inler-Callejon-Gabbiadini-Mertens-Higuain

A Wolfsburg tényleg kivételesen jó szezont fut, és élvezik a játékot Hecking fiai. Megy a szekér, és az szép eredmények mellett még a mutatott játék is olyan, amely ellen nem nagyon lehet kifogásunk. A Wolfi 2-3 gólra szinte minden meccsen jó, és sem adnák alább Dosték, hisz jó lenne minél nagyobb előnyt kiharcolni a visszavágó előtt. Igen ám, de gólt/gólokat a Napolitól is várhatunk, idegenbeli gól nélkül a Napolinak nem sok esélye lenne továbbjutni.

Élvezetes, gólgazdag meccset várunk! Egyébként a Wolfsburg az előző körben is egy olasz együttessel, nevezetesen az Interrel játszott. Otthon 3-1-re nyertek Dosték, és Milánóban is győzni tudott a német együttes, méghozzá 2-1 arányban! Jó kis meccs lesz ez is, ahol minimum 3 gól születik!

(Nem szabad elfelejteni, hogy az Európa Liga győztese jövőre a BL-ben indulhat, szóval egész biztosak lehetünk benne, hogy a Napoli is apait-anyait bele fog adni.)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,