Sportfogadás tippek: Wolfsburg - Frankfurt

2015-08-16
A Bundesliga nyitó fordulójában nem botlottak a nagyok. Nyert a Bayern, a Leverkusen, a Schalke és a Dortmund is, szóval a Wolfsburg sem tehet mást, mint nyer.

Wolfsburg - Frankfurt

Tipp: Wolfsburg győzelem

Odds: 1.44

Kezdés: vasárnap 15:30

 

Elég jó sansz kínálkozik a Wolfsburg győzelmére. A tavalyi ezüstérmes együttes minden kulcsjátékosa maradt, nem kellett új csapatot építeni. Minden maradt a régiben. Az Emirates Kupán még eléggé szenvedett a Wolfi, aztán a német Szuperkupán sem játszott igazán jól, más kérdés, hogy a Bayern ellen azért ritkán lehet csillogni. De végül is behúzta a Szuperkupát a Wolfsburg,

Allofs a háttérben óriási melót végez, hogy a csapat együtt maradjon. Egyelőre úgy néz ki, de Bruyne is marad, bár várjuk meg aug. 31-ét.

Lényeg a lényeg, Wolfsburgban minden adott, hogy ismét egy remek szezont fusson a csapat. Maradt Hecking mester is, van pénz, Wolfsburg a nyugalom szigete, és azt is elmondták, hogy nem rövidtávra terveznek, Szeretnének hosszabb távon is olyan klubbá válni, mint a BVB vagy a Bayern.

Az Eintrachtnál edzőcsere volt, távozott Trapp kapus, és ami talán még fontosabb, Alex Meier, a tavalyi szezon gólkirálya még október végéig nem léphet pályára. Amíg Meier játszott, a Frankfurtnak ment a szekér, aztán amikor kidőlt, az Eintracht képtelen volt gólt szerezni, pedig volt a csapatban támadó bőven. Viszont az az igazi ékszerű csatár, akire fel lehetett ívelni a labdát, az kiesett, így a Frankfurt támadójátéka hatástalanná vált. Meier tehát még nincs, és a szezont egyből Wolfsburgban kell kezdeni. Nem lesz egyszerű az Eintracht dolga, óriási meglepetés lenne a vendégek pontszerzése.

Címkék: sportfogadás, tipp,