Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Bayern München

2012-09-29
A német Bundesliga élvonalában már csak három veretlen együttes található. Tegnap a düsseldorf két gólos hátrányból jött vissza, és hozta le döntetlenre a meccsét a Schalke 04 ellen. Ma a Bayernen, holnap pedig a Frankfurton a sor, hogy megőrizze veretlenségét. Vajon sikerülni fog mindkettejüknek?

Werder Bremen  -  Bayern München

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Az tény, hogy a Werder és a Bayern meccseit mindig óriási érdeklődés követi. Sajnos a brémaiak nem úgy muzsikálnak mostanában, ahogy a régi szép időkben, de az biztos, hogy telt ház lesz a Weserben, és hihetetlen hangulat fogadja majd a csapatokat.

Utolsó három összecsapásukat a Bayern nyerte, méghozzá viszonylag simán. 3-1; 4-1; és 2-1-es bajor sikerek születtek, tehát hiába nyert a Bayern, egy-egy gólt mindig begyömöszöltek az északiak is.

Így lesz ez ma is várhatóan, és ezt azt is alátámasztja, hogy a Brémának még nem volt olyan meccse az idei szezonban, amikor ne lőtt volna minimum egy gólt. Sőt általában inkább 2-3 találat jellemző rájuk, egydül a BVB ellen nem sikerült egynél több gólt lőniük. A Freiburg, a Stuttgart, a Honnover és a Hamburg ellen is 2-2 lőtt góljuk volt, tehát nem rosszak a brémai támadók. Kezdenek összeérni, egydül Arnautovic a 'régi bútordarab'. Elia, Petersen és de Bruyne remek focisták egytől-egyig, és ugyanabban a hajóban eveznek. Mindhárman a nyáron érkeztek, és égnek a bizonyítási vágytól. Ráadásul elia és Petersen végre újra egy olyan csapatban szerepel, ahol állandó kezdők, és Schaaf mester bízik bennük.

Erős ez a támadó alakulat, és egy gólra biztosan jók lesznek otthon. Ők aligha félnek a Bayerntől, különben is, nem nekik van veszíteni valójuk!

A bajorok jövő héten BL meccset játszanak a legutóbb meglepetést okozó BATE otthonában. Heynckes amúgy sem nagyon számolhat Robbennel és Gomezzel, de Ribery sem száz százalékos. Rendben van, hogy ott van Mandzukic, Müller, Schweini és Kroos, de lehetnek bajok. Veszélyes csapat a Bréma, és ha Heynckes több kulcsjátékosáűt pihenteti, bajok is lehetnek. Persze gólt biztosan rúgnak, a Werder nem az a csapat, amely egy Bayern ellen kilencven percet hiba nélkül le tud hozni.

Nagyon jó esélyt látok rá, hogy mindkét együttes gólokkal járul hozzá a szórakozásunkhoz, és ahhoz, hogy egy kis pénzt is nyerjünk, miközben Németország két klasszis csapatát nézzük!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,