Sportfogadás tippek: Vuelta - 10. szakasz

2016-08-29
Ahogy az hétfőn lenni szokott, elfogytak a sportesemények. Igaz, hogy kezdődik a US Open, de nem kockáztatnánk az év utolsó GS tornáján. Ma tényleg a semmiből próbálunk pénzt csinálni.

Vuelta Espana - 10. szakasz

Tipp: Riblon nyeri a 10. szakaszt

Bet365 odds: 151.00

Tippmix: -

 

Szóval a tippünk a Vuelta mai szakaszára, hogy Riblon nyeri. Egy jó kis etap lesz, az első két harmada is emelkedőkkel tarkított, ám az utolsó harmadában van két komolyabb hegy, a befutó a Covadongán lesz, ami nagyjából 12 km hosszú, és átlagban nagyjából 7% -os a meredeksége.

Ha az GT menők, Quintana, Froome, Valverde, Contador stb. nagy tempót mennek, akkor  szökés nem ér haza. Ha a szökevényeket elengedik, akkor jöhet le egy nagyobb odds.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Szóval tegyük fel, hogy hazaér a szökés, nem ritka itt a Vueltán. Riblon az Ag2R kerekese, eddig semmit, de tényleg semmit sem mutatott itt a spanyol körön. Összetettben 1 óra és 50 perc a hátránya. Ez két dolgot jelenthet: vagy gyenge, vagy egy szakaszt nézett ki magának, és minden erejét oda összpontosítja.

Szerintünk a 2. lehetőség áll fenn, Riblon készül valamire.

Riblon nyert az Alpe d’Huez-en és Aux 3 Domaines-en, szóval nem akármilyen emelkedőkön ért már célba elsőként. Riblon keményen gyűjtögette a másodperceket az előző 9 etapon, így őt tuti elengedik a szökéssel. Kedden pihenőnap, szóval itt ma mindenki kiadhatja, ami van a tankban. Riblon pont az a srác, aki képes lehet a 'semmiből' nyerni egy ilyen etapot. Persze a 151-szeres odds is jelzi, hogy azért a valószínűsége olyan, amilyen, de az Ag2R versenyzője valóban képes feltűnni a semmiből, és megnyer egy ilyen etapot mint a hétfői is lesz! Ez nem az a tipp, amire súlyos ezreseket teszünk, de egy kis apróból is elég szép összeg jöhet, ha Riblon a mai etapra tartalékolta minden erejét.

Címkék: sportfogadás, tipp,