Sportfogadás tippek: Vojvodina - Kispest Honvéd

2013-07-18
Még csak július közepén járunk, és két klubcsapatunk már kiesett a különböző európai kupákból. Ma a Loki és a Honvéd együttesein a sor, hogy kozmetikázzon valamit a magyar futballról kialakult összképen.

Vojvodina - Kispest Honvéd

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez

Odds: 1.75

Sportingbet

Kezdés: ma 20:30

 

A Kispest Honvéd az előző körben két bohózatba illő meccsen jutott tovább a montenegrói Celik Niksicen. Kinn 4-1-re, itthon 9-0-ra nyert a Honvéd, de ebből nem lehet következtetéseket levonni. Valószínűleg mindkét meccset megbundázták a montenegróiak, amiről a Kispest nem tehetett. Ők tették a dolgukat, és rugdosták a gólokat egyre-másra.

Ma már nem számíthatnak ekkora ajándékra, hisz a Vojvodina az előző körben már Máltán elintézte a továbbjutást, amikor is 4-1-re nyertek a Hibernians ellen.

A Vojvodina az előző bajnokságban a 3. helyen végzett a Partizan és a Crvena Zvezda mögött, tehát nem egy gyenge csapatról van szó! Otthon pedig kifejezett erősen, de ez talán nem is hír, ha egy szerb csapatról beszélünk.

A Honvéd tehát bemelegített a Celik ellen, de a játékosok nem buták, valószínűleg igen hamar rájöttek még meccsek közben, hogy az ellenfél nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy továbbmenjen.

A Vojvodina legveszélyesebb támadója, Oumarou pályára lépése kérdéses a hírek szerint (most vagy sérült, vagy eladás előtt áll ...), de a Honvéd azért valószínűleg így sem hozza le kapott gól nélkül idegenben. Emlékezhetünk a Celik elleni lajbizásra, ott is kaptak gólt, pedig a Niksic focistái nem is nagyon akartak gólt szerezni.

Rossi elmondta, hogy a védelemben Ikenne King helyett Baráth játszik majd, egész egyszerűen azért, mert magasabb. Középen Vécsei és Diarra kettősére épül a csapat. Azért olyan nagy variálás nem lesz a Celik elleni meccsekhez képest, és jól is van ez így.

A Honvédnak azt kell bizonyítania, hogy tudnak ők gólt rúgni akkor is, ha az ellenfél valóban ellenállást tanúsít. Talán látták a győriek meccsét, és megfogadták magukban, hogy ők nem tele gatyával lépnek pályára. Nem a Honvéd az esélyes, de a cél egy olyan eredmény elérése, ami reményt ad a továbbjutásra. Ehhez pedig idegenben gólt lőni, mese nincs! Nehéz meccs vár a Honvédra, mert ez a Vojvodina tényleg nem piskóta, de nem is verhetetlen csapat.

Mi gólokat várunk mindkét oldalról, és csak reménykedni tudunk benne, hogy a Honvéd többet rúg, mint a hazaiak! (Hogy a Vojvodina védelme is sebezhető, azt jól bizonyítja, hogy a Hibernians otthon is rúgott gólt ellünk, és Újvidéken is kétszer villantak a máltaiak)

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,