Sportfogadás tippek: Vizes VB-férfi 200 m gyors

2013-07-30
A férfi 200 gyorson Lochte számít favoritnak, de Agnel, Hagino és az orosz Izotov is arra készül, hogy megnyerje ezt a számot! Délután kiderül, kinek siker legjobban ez a 200 m.

Férfi 200 gyors

Tipp: Agnel top3-ban végez

Odds: 1.75

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00 után

 

Elöljáróban le kell szögezni, hogy tegnap ilyenkor még Agnel számított favoritnak a bukiknál. A győzelmére adtak 1.65-ös szorzót, most már az előfutamok, elődöntők után a dobogója ér 1.75-öt

Az előfutamokkal nem érdemes foglalkozni, de az az igazság, hogy az elődöntőkből sem indulhatunk ki. Ott ezerrel ment a spórolás, talán egyedül Izotov tette oda magát igazán, és nem bízta a továbbjutást a véletlenre.

Az első elődöntőt Hagino nyerte, mögötte ért be Agnel és Dwyer 1:47 eleji idővel. A második futam gyorsabb volt, Izotov meghúzta a mezőnyt, így Lochte és Renwick is jobb időt úszott, mint Agnel. Na igen ám, de ennek nem nagyon volt jelentősége.

(Az elődöntők furcsasága volt, hogy McEwoy és Verschuren azonos időt úszott az elődöntőben, és pont a 8. helyen volt holtverseny. Köztük szétúszás döntött, ahol az ausztrál nyert, de a döntőben a dobogóért nem lesz harcban)

Lochte dobogója szinte biztos, az látható volt, hogy benne maradt még pár másodperc. Viszont Agnel sem nyomta neki, az első 150 métert igencsak ellazsálta. De annyira, hogy az utolsó fordulónál a francia kiválóság még nem volt a legjobb három között. Az utolsó 50-et viszont megnyomta, és Hagino mögött a 2. helyen kvalifikálta magát.

Bőven maradt még Agnelben, hisz az elődöntőben mindössze 39 századdal volt jobb, mint az előfutamokban, pedig az neki bemelegítés volt nagyjából.

Agnel 2012-ben 1:43-as idővel nyert az Olimpián, és ha visszanézzük, az elődöntőben, előfutamban ott is spórolósra vette. Ha Lochtet nem is, Haginot vagy Izitovot biztosan lenyomja ma délután, a többiek meg nem nagyon érhetnek oda a top3-ba kvalitások alapján!

Sajnos ebben a döntőben magyar úszóért nem izgulhatunk, így 100%-osan Agnel dobogójáért szoríthatunk! Persze csak aki hozzánk hasonlóan bízik a francia srácban!

Címkék: sportfogadás, tipp,