Sportfogadás tippek: Videoton - Siófok

2013-03-29
Elérkezett az idő, hogy a válogatott meccsek után újra beinduljon az élet a kluboknál is, így az NBI is folytatódhat. Reméljük az időjárás nem lesz túl kegyetlen, és minden meccset meg lehet rendezni a hétvégén. Ma a jelszavunk ismét az, hogy jobb a kis odds, ami jön, mint a nagy, ami elmegy :D

Videoton-Siófok

Tipp: Vidi góljai 1.5 felett (2.5 felett)

Odds: 1.33 (2.00)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Ma kora este Székesfehérváron újra bajnokit játszik a Vidi. Legutóbb NBI-es meccset decemberben játszottak a fehérváriak, akkor 1-1 lett a végeredmény az UTE ellen. Azóta viszont víz lefolyt a Dunán, a Videoton új edzővel néz a tavasz elé. Sousa helyett J. M. Gomes irányítja a felkészülést, és a Sousa féle stabil védekezésre építő együttes helyett mostanában egy támadó felfogású Videotont látunk!

A fehérváriak Gomessel már ott van a Ligakupa döntőjében, és állnak még a Magyar Kupában is. Az NBI-ben csak a 4. a csapat, ám 3 pont választja el őket a 2. MTK-tól. Talán a Győrt már nem tudják befogni, de a 2. hely nagyon is reális lehet!

A Vidi nagyon egyben van most, hisz megmaradt még valami abból, amit Sousa tanított a csapatnak, azaz hátul kellőkép stabilak, és Gomes mester nemcsak hagyja, hanem kéri, hogy legyenek elöl kreatívak. Visszatérnek a válogatott játékosok, Kovács és Gyurcsó, valamint a kapuban ismét Bozovic ál majd. Láthattuk a Vidit a Pécs ellen Ligakupa meccsen, tartalékosan is verték a PMFC-t oda-vissza...

A siófoki csapat elég nagy bajban van, ők már talán az NBII-ben érzik magukat. 11 pont lemaradásuk van a Pápa együtteséhez képest, innen csoda lenne bennmaradni. Tavaszi két bajnokijukat idegenben 2-1 arányban elveszítették, és erre ma is jó esély van.

A Videotont és a Siófokot nem nagyon lehet összehasonlítani semmilyen tekintetben. 2013-ban például amikor az internet virágkorát éli, elfogadhatatlan például az, hogy a Siófok, mint NBI-es csapat ilyen színvonaltalan honlapot működtessen. Nem is maga a honlap a gáz, mert az egyben van, de gyakorlatilag semmilyen információ nem található rajta...Nagyon úgy tűnik, hogy a Siófok minden tekintetben NBII-es csapat már most. A Vidi hazai pályán félgőzzel gurít kettőt, de sokkal valószínűbb, hogy ma nem ússzák meg 3-4 gól alatt. A Gomes féle együttes az NBI-ben tavasszal négyesével szórja a gólokat, pont a Siófok úszná meg kevesebbel???

Sajnos sem Gomes, sem Horváth Károly nem nyilatkozott a kezdőcsapatokat illetően, de ahol ekkora különbség van a csapatok között, ott gyakorlatilag lényegtelen, hogy a Fehérvár milyen összeállításban kezd. Otthon biztosan ki fogják szolgálni a közönséget, szinte elképzelhetetlen, hogy a Siófok szoros mérkőzést játsszon a fehérváriakkal.

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,