Sportfogadás tippek: Videoton - BATE Boriszov

2015-07-28
Szemünk előtt hullik poraira a Videoton. Ma a leépülés újabb lépcsőjét láthatjuk, újabb szög kerül a Vidi koporsójába

Videoton - BATE

Tipp: X2

Odds: 1.35

Iroda: TippmixPro

Kezdés: kedd 20:30

 

Öt tétmeccset játszott idén a Videoton, abból négyet elveszített. Mindössze 1 gólt rúgott ezeken a találkozókon, ami azért nem kicsit lehet aggasztó. Pedig tavaly ősszel a Vidi szárnyalt, több, mint 10 meccset nyert a bajnokságban. Carillóval egy erős, egységes, szép focit játszó csapatot láthattunk. Tavaszra kicsit felbomlott az egység, aztán kezdődött a leépülés. Lehetett tudni, hogy sokan távoznak majd, és mivel lehetett tudni, hogy az edző sem marad, így tisztában voltunk vele, hogy egy másik csapatot látunk majd idén.

Arra viszont kevesen számítottunk, hogy a magyar bajnok ennyire gyengén fog kezdeni. Új edző érkezett a francia Casoni személyében, igazából megszokták már Székesfehérvárom, hogy külföldi edző dolgozik a csapatnál. Sousa és Carillo be is vált, két bajnoki címet hoztak, de Casoni egyelőre betli.

A Fradi elleni SZK meccsen 3-0-ás zakó, majd a TNS-t idegenben sikerült 1-0-ra megverni, de itthon 1-0-ra kikapott a félamatőr walesi együttestől a Vidi. És akkor ott az NBI, ahol kétszer 1-0-ra sikerült kikapni két középcsapattól, hisz itthon sem tartozik a legjobbak közé sem a Kispest, sem a Haladás.

Fehérváron meglátszik, hogy távoztak a kapusok, Sándor, az irányító, valamint Nikolic, a gólzsák. Végül is talán a három legfontosabb poszt, még jó, hogy Juhász maradt... Nikolic nélkül nem jönnek a gólok, öt meccsen egyszer talált be a Vidi, ami katasztrófa.

A BATE komoly csapat, évről-évre komoly eredményeket ér el nemzetközi szinten is. Jelenleg is vezeti a fehérorosz pontvadászatot, 8 pont az előnye a 2. helyen álló együtteshez képest! A 14 bajnokiból 12-t megnyert a boriszovi együttes, kétszer játszott döntetlent. A 14 bajnokin mindössze 4 gólt kapott, és ismerve a mostani Vidi gólerősségét, hát nem lenne meglepő, ha a fehérvári együttes ismét rúgott  gól nélkül hozna le egy mérkőzést.

A Vidi jelenleg szét van esve, a BATE pedig egységes, és nem véletlen az, hogy igen sűrűn ott vannak a BL főtábláján. Alig van légiós a csapatnál, tényleg egységes, és ami fő, nagyon stabil társaság ez. Ha visszagondolunk, a Vidi a TNS-t sem tudta feltörni, akkor mit kezd majd a BATE-val, amely csapat a BL-ben pl. elverte a Bayernt is a közelmúltban. Bátrabbak simán V-re is húzhatják, de a tutinak mégis az X2 tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,